Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας για το Λύκειο - Βοήθημα με 2.500 μεταφρασμένα παραδείγματα και ασκήσεις με τις απαντήσεις τους

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
8

Βοήθημα Συντακτικού Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας Α΄ Β΄ Γ΄ Λυκείου


Βοήθημα Συντακτικού Αρχαίων Ελληνικών Α΄ Β΄ Γ΄ Λυκείου με Ασκήσεις

Βοήθημα Συντακτικού Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας Α΄ Β΄ Γ΄ Λυκείου με Ασκήσεις

Βοήθημα Συντακτικού Αρχαίων Α΄ Β΄ Γ΄ Λυκείου με Ασκήσεις

Το Βιβλίο αυτό «Συνοπτικό Συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας με ερωτήσεις και απαντήσεις» του συγγραφέα Ελ. Κ. Βολονάκη περιέχει τη συνοπτική θεωρία των συντακτικών φαινομένων της αρχαίας ελληνικής γλώσσας καθώς και ασκήσεις με τις λύσεις τους και απευθύνεται στους μαθητές του λυκείου με στόχο να αποτελέσει ένα καλό βοήθημα για την επιτυχία τους.

Συγγραφή: Ελ. Κ. Βολονάκης
Έκδοση: Βολονάκη
Μορφή: Online Pdf
Σελ.: 404


Συντακτικό Λυκείου Βοήθημα
Συντακτικό  Λυκείου Λυσάρι
Συντακτικό  Λυκείου Λύσεις
Συντακτικό  Λυκείου Απαντήσεις
Συντακτικό Λυκείου Θεωρία
Συντακτικό Λυκείου Ασκήσεις
Συντακτικό Λυκείου Διαγωνίσματα
Συντακτικό Λυκείου Κριτήρια Αξιολόγησης

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. Συγχαρητήρια για το site σας.
    Πραγματικά έχει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί της Θεωρητικής Κατεύθυνσης! Επίσης αν μπορείτε να ανεβάσετε το Λεξικό ρημάτων του Βολονάκη. Είναι ένα πολύ καλό βιβλίο. Το έχω από τη Β'Γυμνασίου και μέχρι τώρα που είμαι Γ'Λυκείου είναι για 'μένα ένα "πολύτιμο εργαλείο". Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ τους μαθητές όλων των τάξεων καθώς έχει αναλυτικούς πίνακες των ρημάτων και άλλες χρήσιμες σημειώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητήρια για το site σας. Με βοήθησε πολύ και χαίρομαι που το διαδίκτυο είναι ένας τόπος όπου μπορώ να βρίσκω χρήσιμα πράγματα που θα με βοηθήσουν στην κατεύθυνσή μου και το κυριότερο να την αγαπήσω περισσότερο διότι συνεχώς βρίσκω κάτι καινούριο. ΤΟ συντακτικό Βολονάκη ήταν πολύ καλό διάβασα ορισμένες σελίδες και μ άρεσε. Πολύ καλό επίσης είναι και το λεξικό ρημάτων, αν μπορείτε να το αναρτήσετε πιστεύω πως θα είναι πολύ χρήσιμο για τους μαθητές όλων των τάξεων! Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ από τη Β'Γυμνασίου μέχρι τώρα που είμαι Γ'Λυκείου. Για μένα είναι ένα "πολύτιμο εργαλείο"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι καλά! Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι όταν μιλάω με παιδιά που ψάχνονται στο διαδίκτυο και το χρησιμοποιούν για τη μελέτη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο συντακτικό κυκλοφορεί στο εμπόριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Apostolh grapse moy se parakalo th diadikasia apothikeyshs ton bohthmaton lhkeioy ston ypologisth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο σας και χίλια ευχαριστώ διότι με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ με τα μαθήματα αλλά και με το συντακτικό των Αρχαίων ρημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου