Αποτελέσματα της Δράσης "Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση" για τη σχολική χρονιά 2012-2013

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Eνημέρωση 30/7: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Όσοι/-όσες υποβάλατε κάποιο έργο μπορείτε βάσει του κωδικού υποβολής να δείτε την κατάταξή του. Τα 105 έργα με την υψηλότερη βαθμολογία θα βραβευθούν (λόγω ισοβαθμίας στο 100ο έργο). Αν είναι και το δικό σας ανάμεσα σε αυτά δεν έχετε παρά να μας ενημερώσετε και, αν θέλετε, μπορούμε να το παρουσιάσουμε και μέσα από το ιστολόγιό μας.

Στόχος της δράσης είναι η αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται στα σχολεία, ως βάση για τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την επιβράβευση και την δημόσια ανάδειξη «βέλτιστων πρακτικών» της μαθησιακής διαδικασίας. Μπορείτε να επισκεφθείτε το σύστημα υποβολής έργων για το Θεσμό Αριστείας 2013 και να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 28 Φεβρουαρίου 2013 (έως 15.00).

Διαβάστε τη σχετική εγκύκλιο της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ του ΥΠΑΙΘΠΑ και δείτε περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο http://excellence.sch.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)