ΟΛΜΕ: Για την απώλεια της συναδέλφου Κ. Καψαχάτη

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
olme5 0 thumb307












ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Κ.ΚΑΨΑΧΑΤΗ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει την οδύνη του εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών της χώρας μας για το άδικο και αδόκητο θάνατο της συναδέλφου Κλαίρης Καψαχάτη που συνέβη το Σάββατο 27/7/13.
Η συνάδελφος Κλαίρη Καψαχάτη, εκπαιδευτικός ειδικότητας Νοσηλευτικής στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου, μητέρα δύο παιδιών ήταν μαχητική συνδικαλίστρια, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας. Είχε τεθεί πρόσφατα σε καθεστώς διαθεσιμότητας – απόλυσης από το υπουργείο Παιδείας, μαζί με άλλους 112 εκπαιδευτικούς από τη Λάρισα και τους 2500 εκπαιδευτικούς της τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης στο σύνολο της χώρας.
Η Κλαίρη Καψαχάτη υπήρξε δραστήριο μέλος της Επιτροπής Αγώνα που είχαν συστήσει οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Λάρισας στο νομό και αγωνίζονταν μαζί με όλους τους συναδέλφους της ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και τρόικας που απολύει και εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς, αλλά και το σύνολο των εργαζομένων της χώρας και διαλύει το δημόσιο σχολείο.
Όμως η ταλαιπωρημένη καρδιά της δεν άντεξε. Έφυγε αγωνιζόμενη για τη ζωή και για μια δίκαιη κοινωνία.
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφου. Υποσχόμαστε στη μνήμη της να μην υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)