Φροντιστήριο για άπορους μαθητές από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Φροντιστήριο για άπορους μαθητές από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και ΑκαρνανίαςΜετά από παράκληση και προτροπή πολλών γονέων που αδυνατούν, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, να εντάξουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί και για τη φετινή χρονιά, το κοινωνικό φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, στα οποία και πέρυσι το φροντιστήριο φιλοξενήθηκε, με την μεγάλη στήριξη των διευθυντών των Γυμνασίων κ.κ. Ευσταθίου Βάρδια και Ιωάννου Σάββα.
Το φροντιστήριο θα λειτουργήσει με εθελοντές εκπαιδευτικούς και τα ενισχυτικά μαθήματα θα απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (με κατευθύνσεις για τη Β΄ και τη Γ΄ Λυκείου).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι τα ακόλουθα:

1. Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα, με την οποία να δηλώνει ότι, λόγω οικονομικής κρίσης, δε μπορεί να στείλει το παιδί του σε φροντιστήριο και να αιτείται τη συμμετοχή του παιδιού στο κοινωνικό φροντιστήριο, σημειώνοντας την τάξη & το σχολείο από το οποίο προέρχεται, τα μαθήματα που επιθυμεί να παρακολουθεί καθώς και αν αυτό παρακολούθησε την περσινή χρονιά (κατά το σχολικό έτος 2012-2013) το κοινωνικό φροντιστήριο.

2. Φωτοτυπία του ελέγχου προόδου του παιδιού του περασμένου σχολικού έτους (2012-2013).

3. Βεβαίωση του σχολείου προς το κοινωνικό φροντιστήριο, ότι ο ενδιαφερόμενος είναι εν ενεργεία μαθητής.

4. Βεβαίωση της ενορίας που ανήκει ο μαθητής, προς το κοινωνικό φροντιστήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, στον π. Κωνσταντίνο Καντάνη (τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410-22822).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)