Γονείς και εκπαιδευτικοί βάφουν και επιδιορθώνουν σχολεία στο Βόλο

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Απίστευτα και όμως ελληνικά αυτά που συμβαίνουν στη χώρα και πιο συγκεκριμένα στο Βόλο, όπου, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από ερώτηση που κατέθεσε η ομάδα Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Μουλά, γονείς και εκπαιδευτικοί βάφουν και επιδιορθώνουν σχολεία στο Βόλο, γεγονός που η δημοτική ομάδα χρεώνει στην Δημοτική Αρχη Βόλου υπό τον Παναγιώτη Σκοτινιώτη, κατηγορώντας τη για ολιγωρία και ανεπαρκή λειτουργία των Τεχνικών της Υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, η επερώτηση έχει ως εξής:
ΘΕΜΑ: Τεχνικά έργα σε σχολεία από εκπαιδευτικούς και γονείς
Πληροφορηθήκαμε, ότι γονείς και εκπαιδευτικοί ανέλαβαν πρωτοβουλία βαφής και επιδιορθώσεων σχολικών κτιρίων με δικά τους έξοδα. Πρωτοβουλία αξιέπαινη για τους συγκεκριμένους συμπολίτες αλλά ακόμη ένα γεγονός θλιβερό για τον Δήμο Βόλου, που ολιγωρεί χαρακτηριστικά.
Αναγνωρίζομε την δύσκολη οικονομική κατάσταση αλλά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου όφειλε να ιεραρχήσει τις προτεραιότητες ώστε να μην εμφανίζεται αυτό το φαινόμενο, που δείχνει την ανεπαρκή λειτουργία του Δήμου. Ακόμη και αν τα κονδύλια δεν επαρκούσαν θα ήταν προτιμότερο με κάποια αναμόρφωση να εξοικονομηθούν από το να αφήνεται η αρμοδιότητα αυτή του Δήμου σε άλλους.
Επερωτάται η Δημοτική Αρχή για ποιο λόγο δείχνει τέτοιου είδους ολιγωρία και αν προτίθεται να αφήσει την τύχη της πόλης σε απλούς εθελοντές πολίτες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)