Πέθανε αλλά την έβγαλαν σε διαθεσιμότητα!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Η είδηση πως μια καθηγήτρια στη Λάρισα προδόθηκε από την καρδιά της και έφυγε από τη ζωή όταν έμαθε πως θα τεθεί σε διαθεσιμότητα σκόρπισε θλίψη. Η εμφάνιση του ονόματός της στις λίστες του υπουργείου Παιδείας, παρά το θάνατό της, προκάλεσαν οργή.
Γκάφα ή προχειρότητα, το θέμα είναι πως στις λίστες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα βγουν σε διαθεσιμότητα άμεσα βρίσκεται και εκείνο της Κλεοπάτρας Καψαχάτη, μιας γυναίκας που δεν είναι πια στη ζωή.
Η Κλαίρη (όπως τη φώναζαν) Καψαχάτη έφυγε από τη ζωή στις 27 Ιουλίου μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε όταν έμαθε πως απορρίφθηκε η αίτησή της για εξαίρεση από τη διαθεσιμότητα.
Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου και ήταν καθηγήτρια νοσηλευτικής. Είχε υποβληθεί σε τριπλό bypass και όταν έμαθε πως η αίτησή της να μην τεθεί σε διαθεσιμότητα απορρίφθηκε, δεν άντεξε.
Στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, ένιωσε αδιαθεσία. Έχασε τις αισθήσεις της και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)