Υποτροφίες από το MBA INTERNATIONAL του Ο.Π.Α

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝΧορήγηση υποτροφιών του Μεταπτυχιακού προγράμματος ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για παρακολούθηση του full-time προγράμματος του ΜΒΑ International.
Οι υποτροφίες απευθύνονται σε υποψηφίους με καινοτόμες ιδέες, που αποτελούν προϊόν έρευνας ή βρίσκονται σε πρωτογενές στάδιο σχεδιασμού και ανάπτυξης και οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν επιχειρηματικά. To συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), ενώ οι υποτροφίες είναι χορηγία της πολυεθνικής φαρμακευτικής MSD. Νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Αυγούστου 2013.
Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 30 Αυγούστου 2013
Το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με συνέπεια ως προς τη συστηματική ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Ελλάδα, ανανεώνει και αναβαθμίζει την κατεύθυνση “Innovation and Entrepreneurship” με στόχο τη θεωρητική, αλλά και τεχνική κατάρτιση ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες και όραμα να επιχειρήσουν. Οι υποτροφίες απευθύνονται σε υποψηφίους με καινοτόμες ιδέες, που αποτελούν προϊόν έρευνας ή βρίσκονται σε πρωτογενές στάδιο σχεδιασμού και ανάπτυξης και οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν επιχειρηματικά.
Στόχος είναι, παρακολουθώντας το MBA International, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να μετατρέψουν το προϊόν της ερευνάς τους ή τις ιδέες τους σε μια επιτυχημένη επιχείρηση με χαρακτηριστικά υψηλής προστιθέμενης αξίας και εξωστρέφειας.
Οι υπότροφοι θα παρακολουθήσουν το Full-time πρόγραμμα, του οποίου οι διαλέξεις πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (6.00 – 9.30 μμ) και θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις επαγγελματικές ή ερευνητικές τους υποχρεώσεις με τις σπουδές τους. Επίσης, στο πλαίσιο του Immersion Project του προγράμματος, θα δημιουργήσουν το επιχειρηματικό πλάνο για τη σύσταση και ανάπτυξη της επιχείρησής τους, η οποία θα αξιοποιεί το αποτέλεσμα της ερευνητικής τους δραστηριότητας.
Μαζί με το ερευνητικό δυναμικό, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν όλα τα κριτήρια εισαγωγής στο MBA International. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του προγράμματος(www.imba.aueb.gr).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ως την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 στη γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA International (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 11362, Αθήνα, 8ος όροφος, γραφείο 805), με την ένδειξη “Καινοτομία – ΙD”.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΜΒΑ International στη διεύθυνση www.imba.aueb.gr και να επικοινωνούν με τη γραμματεία του προγράμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση imba@aueb.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)