Ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο: Έχει ξοδέψει 800.000 δολάρια και κατέχει 11.000 παιχνίδια

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Πιστεύετε ότι είστε μεγάλοι για βιντεοπαιχνίδια; Καιρός να αναθεωρήσετε, αφού το βραβείο για τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο έχει κερδίσει ο 43χρονος Τεξανός Μάικλ Τόμασον που έχει στη συλλογή του 11.000 βιντεοπαιχνίδια.
Ο Τόμασον ξεκίνησε τη συλλογή του το 1982 και έχει επιβάλει στον εαυτό του έναν προϋπολογισμό $3000 τον μήνα που μπορεί να ξοδεύει σε παιχνίδια, αναβαθμίζοντας συχνά τη συλλογή του, η οποία υπολογίζεται ότι αξίζει συνολικά 800.000 δολάρια.
Μάλιστα, στα ράφια του βρίσκει κανείς σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα όπως τις κονσόλες Casio Loopy και Apple Pippin καθώς και το σύστημα Colecovision.
Ωστόσο ο ίδιος δεν προλαβαίνει να παίξει με αυτά. Μάλιστα, απολαμβάνει λιγότερο από 3 ώρες παιχνιδιού την βδομάδα και συμβουλεύει τους φανατικούς gamers να περιμένουν πριν αγοράσουν παιχνίδια που μόλις έχουν βγει στην αγορά καθώς χάνουν το 1/3 της αρχικής τους αξίας περίπου 6 με 8 μήνες μετά.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)