Η συγκλονιστική ιστορία ενός άρρωστου αγοριού και του σκύλου που βρέθηκε δεμένος σε ράγες τρένου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
diaforetiko.gr : 115186586 01 348278c 600x399 Ένα σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο στις γραμμές του τρένου. Ένα αγοράκι που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια. Τι έγινε όταν συναντήθηκαν; Πρέπει να το δεις! (βίντεο)
Το 7χρονο αγόρι αυτής της ιστορίας λέγεται Όουεν Χάουκινς και γεννήθηκε με μια ασθένεια που τον κάνει μοναδικό. Ο Όουεν πάσχει από σύνδρομο Schwartz-Jampel, μια ασθένεια που κάνει τους μύες του να είναι συνεχώς σφιγμένοι. 
Λόγω της ασθένειάς του ο Όουεν φοβόταν να έρχεται σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Ο Χαάτσι, τώρα, ήταν ένα αδέσποτο σκυλάκι που ήρθε αντιμέτωπο με το θάνατο και την εγκατάλειψη. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και κάνουν και την πιο σκληρή καρδιά να χαμογελάσει όταν τους βλέπει μαζί.
Ο Όουεν ήταν πολύ ντροπαλός με τους ξένους.
Η ασθένειά του του προκαλούσε νευρικότητα και δεν του άρεσε να μιλάει με άλλους ανθρώπους.

Πονούσε μονίμως.

Ξαφνικά όμως συνέβη ένα θαύμα. Γνώρισε τον Χαάτσι και όλα άλλαξαν.

Όταν ο Χαάτσι ήταν κουτάβι, βρέθηκε δεμένος στις γραμμές του τρένου. Ένα από τα ποδαράκια του ήταν άσχημα χτυπημένο και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί.
diaforetiko.gr : 7102 134979631 Ένα σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο στις γραμμές του τρένου. Ένα αγοράκι που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια. Τι έγινε όταν συναντήθηκαν; Πρέπει να το δεις! (βίντεο)
Η φιλοζωική οργάνωση προσπάθησε να του βρει σπίτι, αλλά μάταια. Και τότε ο Χαάτσι γνώρισε τον Όουεν.
Τη στιγμή εκείνη κάτι υπέροχο συνέβη. Οι δύο μοναδικές αυτές ψυχές ένιωσαν ένα δεσμό μεταξύ τους κι έγιναν αμέσως φίλοι.

Τώρα ο Χαάτσι είναι τόσο ευτυχισμένος που δεν σταματάει να κουνάει τη μικρή ουρίτσα του.

Και ο Όουεν έχει αλλάξει, όμως. Είναι πολύ πιο ευτυχισμένος και έχει πάντα παρέα.

Τώρα, μπορεί μάλιστα και μιλάει και στους ανθρώπους. Δεν φοβάται πια.

Ο δεσμός τους είναι τόσο καταπληκτικός, που κέρδισαν την πρώτη θέση στην κατηγορία “Friends for Life” στο διαγωνισμό σκύλων “Crufts Dog Show”.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου του Χερτφορντσάιρ έκαναν ένα μίνι ντοκιμαντέρ για τον εντυπωσιακό δεσμό ανάμεσα στον Όουεν και τον Χαάτσι. Η ιστορία άρεσε στον κόσμο τόσο πολύ που έγινε βιβλίο.



Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)