Κινέζικη προσωπομαντεία: Τι λέει το πρόσωπο σας για το χαρακτήρα και η ζωή σας;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Κινεζικη προσωπομαντεια!! Τι λεει το προσωπο σας για το χαρακτηρα και η ζωη σας;;;
Οι Κινέζοι...διαβάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και όχι της παλάμης...

Σύμφωνα με θεωρίες που η σημερινή επίσημη ιατρική ανακάλυψε πάλι και καθιέρωσε, μας βεβαιώνουν ότι στις γραμμές του προσώπου διαβάζεται ολόκληρο το φορτίο της κληρονομικότητας, η υγεία μας, ο χαρακτήρας μας.

Οι μελέτες έγιναν πριν από 2000 χρόνια και εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα. Το πρόσωπο χωρίζεται σε 7 κύριες περιοχές με την ανάλογη σε κάθε περίπτωση σημασία τους.

Έτσι έχουμε:


ΜΕΤΩΠΟ= εδώ είναι γραμμένο εάν (και πως) θα παντρευτείτε

Το μέτωπο είναι η περιοχή που αντιστοιχεί στις σχέσεις με την οικογένεια, τον γάμο. Εάν είναι χαμηλό ή ψηλό και διογκωμένο σημαίνει δυσκολία στις αισθηματικές σχέσεις. Εάν είναι ψηλό και αρμονικό σημαίνει οικογενειακή ευτυχία.

ΦΡΥΔΙΑ= περιοχή επιτυχίας
Με την μελέτη των φρυδιών μπορεί ένας να καταλάβει αν οι επιθυμίες του θα πραγματοποιηθούν και αν στη ζωή του θα υπάρξει επιτυχία. Όσο περισσότερο μακριά και πυκνά είναι τόσο μεγαλύτερες δυνατότητες επιτυχίας θα υπάρχουν.

ΤΟΞΟ ΦΡΥΔΙΩΝ= εσωτερική αρμονία
Φρύδια με τόξο ημικυκλικό και κανονικό δείχνουν ισορροπία και ικανότητα διαλόγου με τους άλλους. Τα ίσια χωρίς τόξο φρύδια δείχνουν τάση για καυγάδες ενώ αυτά που τερματίζουν προς τα πάνω έχουν προικίσει τον άνθρωπο με φαντασία για την περιπέτεια.

ΜΑΤΙΑ= ο καθρέφτης της ευτυχίας στον έρωτα
Στο σχήμα των ματιών είναι γραμμένο αν θα υπάρξουν σχέσεις αρμονικές με το άλλο φύλο και αν θα υπάρξει τύχη στον έρωτα. Π.χ. τα στενά και μακριά μάτια δείχνουν περισσότερο στοργή παρά πάθος.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ= περιπέτειες και απρόοπτα γεγονότα
Η περιοχή αυτή ονομάζεται και «ζώνη της τύχης» γιατί εδώ είναι γραμμένοι όλοι οι αστάθμητοι παράγοντες και οι περιπέτειες που χαρακτηρίζουν μια ζωή. Έτσι, μάτια που έχουν μεγάλη απόσταση δείχνουν τρικυμιώδη ζωή. Αν είναι πολύ κοντά τότε σημαίνουν πολλές αλλαγές.

ΜΥΤΗ= εργασία, καριέρα και χρήματα
Στην περιοχή της μύτης αντιστοιχεί η εργασία, οι δυνατότητες, το κέρδος χρημάτων. Μια μύτη κοντή και πλατειά σημαίνει αίσθηση για καλές δουλειές η και απρόσμενα κέρδη. Αν είναι στενή - δουλειά βαρετή χωρίς απρόβλεπτες καταστάσεις. Μύτη μακριά και αρμονική σημαίνει καλή καριέρα.

ΣΑΓΟΝΙ= κατάσταση της υγείας
Στο σαγόνι «γράφεται» εάν η μέση ηλικία και τα γεράματα θα είναι καλά χωρίς αρρώστιες. Έτσι σαγόνι στρογγυλό δείχνει καλή υγεία, μακροζωία. Τετράγωνο σαγόνι δείχνει ότι υπάρχουν πιθανότητες να πάθετε υπερκόπωση από την πολύ δουλειά. Ένα σαγόνι γωνιώδες σημαίνει δύσκολη υγεία μετά τα 50 χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)