Φτιάξτε μόνοι σας πρωτότυπες κάρτες για του Αγίου Βαλεντίνου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Ένα γλυκό φιλί και δυο λόγια αγάπης θα μπορούσαν να είναι αρκετά. Η μέρα, όμως, των ερωτευμένων προσφέρεται για την υπέρβαση, για δημιουργικότητα και μπόλικη φαντασία. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, για μια τόσο ξεχωριστή μέρα, είναι να φτιάξετε μόνη σας μια κάρτα μέσα από την οποία θα μπορέσετε να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε για τον σύντροφό σας. Σας προτείνουμε έξι ξεχωριστούς τρόπους που σίγουρα θα... συγκινήσουν το ταίρι σας!


(για την κάρτα της κεντρικής φωτογραφίας, θα χρειαστείτε απλά μία σκέτη κάρτα πάνω στην οποία θα σχεδιάσετε ένα βάζο. Σε αυτό μπορείτε να κολλήσετε πολύχρωμες καρδούλες και καραμελίτσες!)

Καρτούλα cupcake


Υλικά:
Χαρτάκια για cupcake
Ψαλίδι
Κόλλα
Διακοσμητικά στοιχεία (stickers, λουλούδια κλπ)
Πάρτε τα χαρτάκια για cupcake και βάλτε κόλλα στη μία επιφάνεια. Κολλήστε ό,τι εσείς θεωρείτε πως σας εκφράζει καλύτερα. Μπορεί να είναι μια καρδούλα, μπορεί να είναι λουλουδάκια ή ένα ερωτικό ραβασάκι. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και χαρίστε το δημιούργημά σας στον σύντροφό σας ως ένα... νόστιμο γλυκό!

Μαγικό κουτί


Υλικά:
Κουτί
Μικρά πομ-πομ
Χαρτί
Ψαλίδι
Κόλλα
Καραμελίτσες
Πάρτε χρωματιστό χαρτί και κόψτε το σε μέγεθος που να χωρά μέσα σε ένα χάρτινο κουτάκι. Γράψτε ένα γλυκό μήνυμα για τον σύντροφό σας. Κολλήστε στο καπάκι μικρά κόκκινα πομ-πομ για να σχηματιστεί μια καρδιά. Γεμίστε με καραμελίτσες το κουτί. Μόλις φαγωθούν θα αποκαλυφθεί το γλυκό κρυφό μήνυμα!

Μεθυσμένη αγάπη


Υλικά:
Μπουκάλια σε διάφορα χρώματα
Ψαλίδι
Κόλλα
Χαρτάκια
Το αγαπημένο σας ποτό
Κορδέλες
Διακορευτής
Κόψτε με ένα ψαλίδι χαρτάκια σε σχήμα καρδούλας και γράψτε ή τυπώστε πάνω εκφράσεις αγάπης. Με τον διακορευτή κάντε μια τρύπα και περάστε μια κορδέλα, την οποία περάστε και από το μπουκάλι. Γεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας ποτό και στη συνέχεια χαρίστε το στον αγαπημένο σας.

H μαγική τράπουλα


Υλικά:
Μια τράπουλα
Μια κόκκινη κορδέλα
Ένας διακορευτής
Κόλλα
Ψαλίδι
Προσωπικές φωτογραφίες
Καθίστε στον υπολογιστή και γράψτε τους λόγους που σας κάνουν να αγαπάτε τον σύντροφό σας. Συνοδέψτε την κάθε φράση με μια φωτογραφία. Εκτυπώστε τα φύλλα σε μέγεθος τράπουλας, έτσι ώστε κάθε φύλλο να αντιπροσωπεύει και έναν λόγο. Κολλήστε την κάθε ατάκα με την φωτογραφία σε φύλλα κανονικής τράπουλας. Κάντε δύο τρύπες στην τράπουλα με τον διακορευτή και περάστε την κόκκινη κορδέλα, όπως στη φωτογραφία.

Μήνυμα μέσα σε μπουκάλι


Yλικά:
Ένα μικρό μπουκαλάκι με φελό
Λευκό χαρτί
Ψαλίδι
Κόλλα
Κόκκινη κλωστή
Κόκκινη τσόχα
Μεταλλική αλυσίδα
Κόψτε μια λωρίδα λευκού χαρτιού και γράψτε ένα μήνυμα αγάπης. Κάντε το ρολάκι. Τυλίξτε το χαρτί καλά με πολλές στρώσεις από κόκκινη κλωστή. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι από την κόκκινη τσόχα σε σχήμα καρδιάς, κάντε μια τρυπούλα και ενώστε το με την κλωστή. Πιάστε την αλυσιδίτσα από την καρδούλα ενώ ενώστε το άλλο άκρο της αλυσίδας με τον φελλό με αρκετή δόση κόλλας. Βάλτε το μήνυμα στο μπουκάλι και κλείστε το.

Κορώνα σ'αγαπώ - Γράμματα μ'αγαπάς


Υλικά:
Κέρμα
Κόλλα
Πλαστικά φακελάκια
Κάρτα
Γράψτε σε μία κάρτα το εξής: Έχω μια ιδέα. Θα στρίψουμε το κέρμα. Αν έρθει κορώνα θα γίνω η Βαλεντίνα σου. Αν έρθει γράμματα, θα γίνεις εσύ ο δικός μου!
Γράψτε όποιο μήνυμα αγάπης θέλετε στην κάρτα και βάλτε την σε ένα πλαστικό, διάφανο φακελάκι μαζί με ένα κέρμα (αν βρείτε από αυτά τα μεγάλα, τα σοκολατένια ακόμα καλύτερα!). Κλείστε τον φάκελο με μία κορδελίτσα και είναι έτοιμο!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)