Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό στην ταινία "ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ"

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Τι απέγινε ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Ο Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ που υποδύθηκε τον Ιησού από τη Ναζαρέτ είναι 70χρονών, ζει και εργάζεται στη χώρα του.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και έχει δύο μεγάλα παιδιά. Ο Ρόμπερτ Πάουελ παντρεύτηκε τη χορεύτρια Μπαμπς Λορντ το 1975, λίγο πριν αρχίσει τα γυρίσματα της ταινίας.
Ο 33χρονος τότε ηθοποιός με τα διάφανα γαλανά του μάτια και τη μοναδική αύρα στην κίνηση και στη μορφή του υπήρξε η απόλυτη υπερβατική μορφή του Ιησού Χριστού στον κινηματογράφο, κάνοντας εκατομμύρια χριστιανών σε όλο τον κόσμο να τον ταυτίσουν με τον ίδιο το Θεάνθρωπο, πληρώνοντας όμως ακριβά το τίμημα στην μετέπειτα καριέρα του. Εκπλήρωσε έτσι την επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος μετά το τέλος των γυρισμάτων: «Ελπίζω πως ο Ιησούς θα είναι ο τελευταίος στη σειρά των ευαίσθητων νέων ανδρών που θα κληθώ να ερμηνεύσω στο μέλλον».
«Ήθελα αμέσως να ξεπεράσω την δουλειά του Ιησού»! Φέτος, έκανε το comeback του στο θέατρο υποδυόμενος τον ντετέκτιβ των μυθιστορημάτων της Άγκαθα Κρίστι, εξ' ού και το τσιγκελωτό του μουστάκι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)