Πως να απαλλαγείτε για πάντα από τη μυρωδιά του τσιγάρου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Αν καπνίζεται πολύ, αν το σπίτι σας έχει έντονη οσμή υγρασίας και κλεισούρας αν σας ανησυχούν τα μικρόβια για διάφορους λόγους και αγαπάτε την απολύμανση τότε  υπάρχει η ιδανική λύση που είναι πάμφθηνη και δεν θέλει τίποτε άλλο πέρα από 2-3 σταγόνες μέσα στη συσκευή καύσης αιθέριων ελαίων (τη συσκευή θα τη βρείτε σε μεγάλα πολυκαταστήματα από 2 ευρώ-2,50 ευρώ- η οικονομικότερη) και το ιδανικό αιθέριο έλαιο γι αυτή τη δουλειά είναι το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου.
Σβήνει κάθε οσμή τσιγάρου (και την πραγματική υποψία) απολυμαίνει το σπίτι και αφήνει μια μυρωδάτη αίσθηση! Το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου έχει έντονη λεμονάτη οσμή.
Το σπίτι σας ή ο επαγγελματικός σας χώρος θα είναι σαν να σαρώθηκε από σίφουνα καθαριστικής ενέργειας! Θυμίζει οσμή απορρυπαντικού υψηλής δράσης  και είναι ασφαλές γιατί είναι φυσικό προϊόν.
Επιπλέον επειδή σκοτώνει τα μικρόβια, κάνει καλό και στην υγιεινή του προσωπικού σας χώρου και μάλιστα χωρίς παρενέργειες.
Τελευταίες έρευνες, έχουν δείξει ότι το λεμονόχορτο σκοτώνει τα μικρόβια που μπορεί να προσβάλουν το φαγητό μας. Γι αυτό και πολύ συνηθίζουν όταν καθαρίζουν το ψυγείο τους, να ξεβγάζουν στο τέλος με 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου.
Κόλπο για να μην μυρίζουν ούτε τα τασάκια σας.
Απλώνεται στη σταχτοθήκη σας σόδα και βάζετε μέσα 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου. Καθώς θα σβήνεται τα τσιγάρα σας μέσα, εκείνα θα αναδύουν το άρωμα του λεμονάτου ελαίου.
Εναλλακτικά μπορείτε να σκορπίσετε δύο τρεις σταγόνες στο πάτωμα, να τοποθετήσετε ένα διακοσμητικό βαζάκι με σόδα και να σταλάξετε μέσα το αιθέριο έλαιο αφήνοντας το κοντά στον ήλιο ώστε να θερμαίνεται και να αναδύεται το άρωμα του. Επίσης δυο τρεις στάλες πάνω στα ψεύτικα διακοσμητικά σας λουλούδια κάνουν καλή δουλειά. Τέλος,  ανάψτε πλατιά κεριά και στάξτε 2-3 σταγόνες,  δίπλα στη φλόγα. Δε θα το μετανιώσετε!


Πηγή: anapnoes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)