Μπλε Ιστορίες - Ο αθώος δολοφόνος

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Μπλε ιστορίες: Οι πιο μακάβριες, σκοτεινές, τρομακτικές ιστορίες μυστηρίου σε προκαλούν να τις εξιχνιάσεις...

Ένα παιχνίδι που παίζαμε παλιότερα ήταν οι Μπλε Ιστορίες σε αυτές ο αφηγητής λέει ένα τμήμα μιας ιστορίας και οι υπόλοιποι προσπαθούν να βρουν την "λύση της". Η παρέα μπορεί να κάνει ερωτήσεις στον αφηγητή που έχουν απάντηση "Ναι", "Όχι" και "Δεν έχει σημασία". Οι συμμετέχοντες πρέπει να βρουν τι συνέβη πριν το τέλος.



Picture
Ιστορία:
Ένας τύπος, βγάζει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο του τρένου, βλέπει ένα χέρι σε κάποιο μπροστινό βαγόνι, και αμέσως πηγαίνει στο εν λόγω βαγόνι και σκοτώνει τον άνθρωπο με το χέρι αυτό. Δεν αντιστέκεται καθόλου, τον συλλαμβάνουν με το που σταματάει το τρένο, περνά τη νύχτα στο αυτόφωρο και την επόμενη μέρα στη δίκη του, παραδέχεται τα πάντα και παρ' όλα αυτά αθωώνεται χωρίς καμία ποινή.



Λύση:

Η γυναίκα ενός πολυαγαπημένου ζεύγους αποφασίζει να σκηνοθετήσει το θάνατό της με τρόπο τέτοιο ώστε να κατηγορηθεί και να μπει φυλακή ο άντρας της για να του πάρει τα λεφτά. 
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! 
(ο άντρας της φυλακίζεται αδίκως.)
Έπειτα από καιρό, μετά την αποφυλάκιση του άντρα βρίσκονται τυχαία στο ίδιο τρένο. Βγάζει το κεφάλι ο άντρας έξω από το παράθυρο του τρένου και βλέπει το χέρι της γυναίκας του (με τα τέσσερα δάχτυλα) σε κάποιο μπροστινό βαγόνι, και αμέσως πηγαίνει στο εν λόγω βαγόνι και την σκοτώνει. Δεν αντιστέκεται καθόλου, τον συλλαμβάνουν με το που σταματάει το τρένο, περνά τη νύχτα στο αυτόφωρο και την επόμενη μέρα στη δίκη του, παραδέχεται τα πάντα και παρ' όλα αυτά αθωώνεται χωρίς καμία ποινή γιατί το δικαστήριο τον είχε ήδη στείλει φυλακή για αυτόν το φόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)