Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τέλειες φωτογραφίες

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Επτά εφαρμογές για αψεγάδιαστες φωτογραφίες

Για να διορθώνετε ό,τι δε σας αρέσει

Μπορεί κάθε φορά που κοιτάζετε τη φωτογραφία ενός διάσημου σε περιοδικά, εφημερίδες, στο διαδίκτυο και στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σκέφτεστε πώς είναι δυνατόν να δείχνει τόσο όμορφος ακόμη και… με την τσίμπλα στο μάτι, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ακόμη και οι «αυθόρμητες» φωτογραφίες, τις περισσότερες φορές έχουν περάσει μέσα από μερικά φίλτρα και έχουν υποστεί επεξεργασία για να δείχνουν… «απολύτως φυσικές».

Δείτε παρακάτω μερικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τις ατέλειες στις φωτογραφίες σας, όπως παρουσιάστηκαν σε ένα σχετικό αφιέρωμα της Huffington Post.

Και το καλύτερο;

Διατίθενται όλες δωρεάν στο App Store!

1. Το απόλυτο makeover



Αλλάξτε όλο σας το λουκ μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Προσθέστε επιπλέον μαλλιά, μεγαλώστε τα μάτια σας ή απλά τονίστε με λίγο ρουζ τα μάγουλά σας, βάλτε κραγιόν στα χείλη και τραβήξτε μια γραμμή eyeliner στο πάνω βλέφαρο. Όλα αυτά μέσα από την εφαρμογή Perfect 365.

2. Για καλύτερα selfies 



Με τη βοήθεια της εφαρμογής Selfie Photo Editor θα βγάλετε τις καλύτερες selfie φωτογραφίες, τις οποίες μπορείτε να επεξεργαστείτε μέσα σε λίγα λεπτά.

3. Τα καλύτερα φίλτρα



Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται μια φωτογραφία είναι ένα καλύτερο φίλτρο. Δοκιμάστε την εφαρμογή Vsco και οι φωτογραφίες σας θα αποκτήσουν «άλλον αέρα».

4. Από όλες τις γωνίες




Για να δείχνετε ωραίοι από κάθε γωνία, κατεβάστε την εφαρμογή Camera360. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες με περισσότερα από 100 φίλτρα και επιλογές, που θα μεταμορφώσουν τις φωτογραφίες σας στη στιγμή!

5. Για ένα γρήγορο «πέρασμα»



Για όσους βιάζονται να ανεβάσουν γρήγορα τη φωτογραφία τους στο Instagram, η εφαρμογή More Beaute μπορεί να αλλάξει, να απαλύνει, να φωτίσει τον τόνο της επιδερμίδας σας στο λεπτό.

6. Διαδικτυακές αισθητικές «επεμβάσεις»



Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία στο μπότοξ. Κατεβάστε την εφαρμογή Beauty Plus και... με τις κατάλληλες κινήσεις θα εξαφανίσετε τα σημάδια της ακμής, θα μεγαλώσετε τα μάτια σας, θα λεπτύνετε το πρόσωπό σας κ.ά.

7. Σαν άλλοι επαγγελματίες



Η εφαρμογή Photo Editor είχε κριθεί ως μία από τις καλύτερες του 2013, καθώς παρέχει πολλά εργαλεία επεξεργασίας, που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας σαν να έχουν περάσει από τα χέρια επαγγελματιών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)