Οι 10 καλύτερες ταξιδιωτικές εφαρμογές για να οργανώσετε τέλεια τις διακοπές σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Σχεδόν όλοι έχουν ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας ή ένα tablet από τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε διάφορες εφαρμογές. Αν είστε από τους τύπους που σας αρέσουν οι αποδράσεις ή ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους, θα χρειαστείτε ένα καλό ταξιδιωτικό app. Δείτε εδώ κάποιες εφαρμογές που θα σας φανούν χρήσιμες στις αποδράσεις σας.

1. Evernote


Μόλις έχετε κάνει την κράτηση για το ταξίδι σας, χρειάζεστε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε όλες αυτές τις επιβεβαιώσεις email, σχόλια, λίστες και συστάσεις από τους φίλους. Το Evernote συγχρονίζεται με ευκολία μεταξύ συσκευών που μπορούν να υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις πληροφορίες στη συνέχεια στον προορισμό σας να ανεβάσετε φωτογραφίες για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας για το πώς ακριβώς θα περάσετε στις διακοπές σας χωρίς χαρτιά και επιβεβαιώσεις.

2. TripAdvisor


Εύκολο στη χρήση, τα σχόλια πελατών είναι χρήσιμα, είναι κατατοπιστικά για μία πρώτη επαφή με τον προορισμό που έχετε επιλέξει για την απόδρασή σας ή για το επαγγελματικό σας ταξίδι.


3. Google Maps


Ο «offline χάρτης» των Google maps που σας επιτρέπει να κατεβάσετε διάφορους τομείς και να σηματοδοτήσετε μέρη για να επισκεφτείτε εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε με ένα GPS χωρίς σύνδεση δεδομένων.

4. Flight+
Ένα από τα αγαπημένα δωρεάν ταξιδιωτικά apps για iPhone είναι το Flight+ που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις διαθέσιμες πτήσεις σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, και να τις εμφανίσετε σε ένα διαδραστικό περιβάλλον.

5. Skyscanner
Η app Skyscanner είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν ταξιδιωτικές εφαρμογές για κινητά στην αγορά. Στην πραγματικότητα, είναι το πιο ισχυρό και ευέλικτο app στον κόσμο για αναζήτηση πτήσεων. Θα το χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε και να κλείσετε φτηνές πτήσεις.
6. TuneIn
Μια τέλεια εφαρμογή για αυτούς που αγαπάνε το ραδιόφωνο και την καλή μουσική. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να συντονιστείτε σε πάνω από 70.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς εντελώς δωρεάν.

7. Minube


Η Minube προσφέρει συμβουλές από άλλους ταξιδιώτες, με χάρτες, ιδέες, προτάσεις για φαγητό και για καφέ.

8.TripTracker


Μια απλή εφαρμογή  αλλά πολύ σημαντική για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά. Όλα τα δεδομένα για την πτήση, το ξενοδοχείο και την ενοικίαση αυτοκινήτου «automagically» προωθήστε τα στο iPhone ή στο tablet σας χωρίς να χρειάζεται να τα εισάγετε χειροκίνητα. Επίσης, σας ειδοποιεί για τον αριθμό πύλη σας, τυχόν καθυστερήσεις, ακυρώσεις.

9. AroundMe


Δίνει την δυνατότητα  στους χρήστες να βρουν τα πλησιέστερα ενδιαφέροντα σημεία όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέατρα, πάρκινγκ και νοσοκομεία.

10. Pixlr-o-matic


Μία σημαντική app για τη λήψη και επεξεργασία εικόνων. Το Pixlr-o-matic προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Instagram, αλλά πολύ περισσότερα. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση στο δρόμο, καθώς δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μεταφέρετε μία ακριβή κάμερα όλη την ώρα.

Βρείτε τουριστικούς οδηγούς εδώ.
Περισσότερα θέματα που θα σας "ταξιδέψουν" εδώ.
Περισσότερα θέματα με εφαρμογές εδώ.
Περισσότερα θέματα με τεχνολογία εδώ.
Περισσότερα καλοκαιρινά αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)