Πώς θα απαλλαγείς από τα σπυράκια στην πλάτη για πάντα!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Θέλετε να φορέσετε το αγαπημένο σας εξώπλατο φόρεμα ή μπλουζάκι αλλά τα σπυράκια στην πλάτη δεν λένε να φύγουν;
Υπάρχει λύση! Δείτε τρία απλά και εύκολα βήματα, και σας υποσχόμαστε ότι τα σπυράκια στην πλάτη σύντομα θα γίνουν παρελθόν.
-Πλύντε καλά την πλάτη σας με ένα αντιβακτηριδιακό σαπούνι, ακόμη και αυτό που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο. Kαλό θα ήταν να αποφύγετε το κλασικό σαπούνι και φυσικά να αφήσετε το δέρμα σας υγρό.
-Θα πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε ένα τζελ ή κρέμα, που να περιέχει ένα 10% υπεροξείδιο του βενζολίου, το οποίο οι δερματολόγοι δε συνιστούν για το πρόσωπο, αλλά κάνει θαύματα στο σώμα! Αφήστε το τζελ για κάποια λεπτά πάνω στο δέρμα.
-Σε περίπτωση που θέλετε να φορέσετε ένα πιο ανοιχτό μπλουζάκι, και η θεραπεία σας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καλό θα ήταν να εφαρμόζετε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας στα προβληματικά σημεία. Αποδεδειγμένα ο ήλιος κάνει διχρωμίες με αποτέλεσμα το πρόβλημα να φαίνεται ακόμη περισσότερο.
Tip: Το νερό της θάλασσας! Υποθέτουμε γνωρίζετε έστω και κάποια από τα αμέτρητα οφέλη του, και μέσα σε αυτά, είναι φυσικά και το πόσο βοηθά να θεραπευτούν, δερματικές αμυχές και φυσικά σπυράκια.

Περισσότερα θέματα υγείας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)