ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

12/9/14

Τι να κάνετε αν δεν αρέσει στο παιδί σας η νέα του δασκάλα«Μαμά δεν μου αρέσει η δασκάλα μου»-Τι κάνουμε σε μία τέτοια περίπτωση; 

Η πρώτη επαφή μεταξύ παιδιού-δασκάλας είναι σημαντική καθώς από αυτήν θα κριθεί και η διάθεσή του για το σχολείο.

Αρκετά παιδιά βέβαια λόγω της άρνησής τους να πηγαίνουν στο σχολείο, λένε στους γονείς ότι η δασκάλα τους δεν τους αρέσει. Τι μπορούμε να κάνουμε σε μία τέτοια περίπτωση;

• Αρχικά θα πρέπει να δείτε εάν ημέρα του παιδιού σας ήταν δύσκολη και για αυτό ξέσπασε λέγοντάς σας αυτήν την κουβέντα.

• Περιμένετε μερικές μέρες. Αν δείτε ότι το παιδί σας εξακολουθεί να σας λέει ότι δεν θέλει τη δασκάλα του τότε κάτι συμβαίνει και θα πρέπει να το λύσετε εσείς.
• Προτού βρεθείτε και μιλήσετε μαζί της, πείτε στο παιδί ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει το δικό του χαρακτήρα.


• Αν συνεχίσει και έχει τη γκρίνια, πηγαίνετε στο σχολείο και ζητήστε μία συνάντηση μαζί της. Εσείς ως πιο έμπειρη θα καταλάβετε αμέσως τι είναι αυτό που απωθεί το παιδί σας πάνω της. Αν δείτε ότι η δασκάλα είναι μια χαρά, τότε μιλήστε της για το πρόβλημα του παιδιού. Είναι η μόνη που με την συμπεριφορά της θα μπορέσει να το προσεγγίσει με έναν άλλον τρόπο και να την κάνει συμπαθητική στα μάτια του.


Περισσότερες συμβουλές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2022 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger