Πότε έρχεται το iPhone 6 στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Μέσα στον Οκτώβριο, το αργότερο αρχές Νοέμβρη, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του news247 να έρθουν στην Ελλάδα οι πρώτες παρτίδες των νέων κινητών της Apple, iPhone 6 και iPhone 6 plus καθώς η χώρα μας αναμένεται να είναι στο δεύτερο γκρουπ των χωρών που θα λανσαριστούν τα νέα μοντέλα. Όπως ανακοινώθηκε χθες οι πρώτες αγορές που θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου είναι αυτές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Ιαπωνίας και της Σιγκαπούρης.
Σύμφωνα με εκπροσώπους της αγοράς κινητής τηλεφωνίας, αναμένεται να ακολουθεί το παράδειγμα λανσαρίσματος προηγούμενων μοντέλων.
Συγκεκριμένα το iPhone 5 κυκλοφόρησε στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές (Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία) τον Σεπτέμβριο του 2012 και στην Ελλάδα ήρθε στις 2 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου. Το σχετικά σύντομο διάστημα οφείλεται τόσο στην πολύ καλή παρουσία που έχει η εταιρεία στην Ελλάδα όσο και στο φαινόμενο παράλληλων εισαγωγών τόσο από μεμονωμένους καταναλωτές όσο και από καταστήματα που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου που δημιουργούν προβλήματα στο επίσημο δίκτυο.
Όπως και στα προηγούμενα λανσαρίσματα αναμένεται να υπάρχουν, πιθανότατα μέσα στον Οκτώβριο, οι σχετικές φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος κυρίως από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ώστε να προγραμματίσουν τις σχετικές παραγγελίες.
Σε ό,τι αφορά στις τιμές, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω ότι το iPhone 6 αναμένεται να είναι περίπου στα 820 ευρώ ενώ για το iPhone Plus στα επίπεδα των 900 ευρώ, και στις δύο περιπτώσεις για την έκδοση των 16GB. Πιο σαφή εικόνα θα υπάρχει με την ανακοίνωση των τιμών στις αγορές της Γαλλίας και της Γερμανίας, των δύο πρώτων που θα κυκλοφορήσουν στην ζώνη του ευρώ.
Μάθετε τα πάντα για το iPhone 6 εδώ.
Περισσότερα τεχνολογικά θέματα εδώ.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)