Η τραγωδία του δημιουργού των Simpsons - Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου με λίγους μήνες ζωής

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Η τραγωδία του δημιουργού των Simpsons 

Όταν ενημερώθηκε από τους γιατρούς για τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αποφάσισε να μοιράσει την αμύθητη περιουσία του που απέκτησε από την πιο απρόβλεπτη οικογένεια των ΗΠΑ, τους Simpsons.
Ο 59χρονος Sam Simon είναι ο θρυλικός συνδημιουργός των Simpsons, σεναριογράφος και παραγωγός. Πριν περίπου ένα χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου σε τελικό στάδιο και οι γιατροί του έδωσαν μόλις λίγους μήνες ζωής.

«Πεθαίνοντας νέος, μαθαίνεις πόσο πολύτιμη είναι η ζωή», λέει στο περιοδικό Vanity Fair όπου παραχώρησε συνέντευξη. Ο βραβευμένος με 9 βραβεία Emmy παραμένει ζωντανός και ενισχύει τους φτωχούς μέσα από το ίδρυμα του το Sam Simons , αλλά υποστηρίζει με πάθος και φιλοζωικές οργανώσεις όπως την PETA. «Πολλοί θα πουν ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθώ να εξαγοράσω μια θέση στον παράδεισο, αλλά δεν ισχύει μιας και δεν πιστεύω σε αυτά ως άθεος…», τονίζει με ειλικρίνεια.

«Οι γιατροί ποτέ δε μου είπαν ότι θα με έκαναν καλά», εξομολογείται. «Απλά δίνουν μια παράταση στη ζωή μου χάρη στη θεραπεία, κάνουν εξαιρετική δουλειά. Όταν ο γιατρός μου είδε τις αρχικές ακτινογραφίες μου είπε ότι αν τις έδειχνε στους φοιτητές του εκείνοι θα έλεγαν ότι πρόκειται για έναν νεκρό άνθρωπο... ».



Περισσότερα νέα από τον κόσμο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)