Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του πιλότου της Formula 1, Ζιλ Μπανκί μετά το χτεσινό σοβαρό ατύχημα στην πίστα της Ιαπωνίας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Formula1: Συνεχίζεται η αγωνία για Μπιανκί

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του Ζιλ Μπιανκί, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Γκραντ Πρι της Σουζούκα. Αντικρουόμενα μηνύματα από τα Μέσα που καλύπτουν το ρεπορτάζ – Επίσημη ενημέρωση φαίνεται πως θα γίνει όταν φτάσουν οι γονείς του στην Ιαπωνία.

O οδηγός της Marussia, Ζιλ Μπιάνκι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Σουζούκα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο ιαπωνικό Γκραντ Πρι.


ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι πληροφορίες που βγαίνουν όμως για την κατάσταση της υγεία του είναι είναι αντικρουόμενες και από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, οι πάντες παραμένουν στο... σκοτάδι.


ΦΩΤΟ Reuters Το νοσοκομείο που βρίσκεται ο Μπιανκί
ΦΩΤΟ Reuters Το νοσοκομείο που βρίσκεται ο Μπιανκί

Ο Μπιάνκι υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη όταν το μονοθέσιό του έπεσε πάνω στον γερανό που βρισκόταν στην άκρη της πίστας για να περισυλλέξει εκείνο του Άντριαν Σούτιλ.



Οι πρώτες πληροφορίες από την “L' Equipe”, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της λεπτής χειρουργικής επέμβαση του, ανέφεραν πως ο Μπιανκί μπορεί και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.



Ωστόσο, το Radio Monte Carlo μετέδωσε πως θα χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας, αλλά και το βράδυ διασωληνώθηκε. Τα πράγματα ήρθαν να μπερδευτούν ακόμα περισσότερο από το ρεπορτάζ του βρετανικού Sky Sports, που μετέδωσε -από το νοσοκομείο- ότι ο πιλότος της Marussia αναπνέει μόνο με μηχανική υποστήριξη και δεν έχει υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση.


ΦΩΤΟ Reuters Μέλη της ομάδας της Marussia που πηγαίνουν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΜΙΕ της Ιαπωνίας
ΦΩΤΟ Reuters Μέλη της ομάδας της Marussia που πηγαίνουν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΜΙΕ της Ιαπωνίας

Σύμφωνα με της διοίκηση του νοσοκομείου, καμία ανακοίνωση δεν θα εκδοθεί μέχρι να φτάσουν στην Ιαπωνία οι γονείς του άτυχου οδηγού, οι οποίοι αναμένονται μέσα στη μέρα


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)