Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί για... γέλια σε 10 απίθανες φωτογραφίες!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

To πλαστικό δέντρο

Στο νοσοκομείο λατρεύουν να χρησιμοποιούν τα πλαστικά γάντια, τόσο πολύ που τα μετατρέπουν σε... φύλλα χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Οι μάγοι των Star Wars

Τελικά τόσα χρόνια ζούσαμε στην πλάνη! Οι πραγματικοί μάγοι με τα δώρα ήταν ήρωες της αγαπημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας Star Wars.

Το ψηλότερο δέντρο

Ποιος είπε ότι το δέντρο πρέπει να φτάνει μέχρι το ταβάνι; Μύθος και αυτό. Ένα πραγματικό δέντρο ξεπερνάει εύκολα τέτοιες λεπτομέρειες. 

Ο Άι Βασίλης έχει ανάγκες

Μπορεί να μεταφέρει αδιάκοπα τα δώρα σε όλο τον κόσμο (μαζί με τους συνεργάτες του) κάποια στιγμή όμως σταματάει για να κάνει κι αυτός την ανάγκη του.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Κάποια μηνύματα δε χρειάζονται πολλά λόγια, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Μια απλή γενέθλια ευχή τύπου "Χρόνια Πολλά Χριστούλη!" τα λέει όλα. 

Το σκληρό πρόσωπο του ταράνδου

Μπορεί να φαίνεται καλόβολος και ευγενικός, όμως ο τάρανδος μπορεί να γίνει σκληρόπετσος. Προσοχή λοιπόν γιατί μπορεί να φάτε πόρτα στα... δώρα!

Ένα μικρό ατύχημα

Ο Άγιος Βασίλης μπερδεύεται πάνω στο έλκηθρο και τρακάρει με διερχόμενο αεροπλάνο. Το αποτέλεσμα είναι μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική εναέρια άποψη.

Και οι χιονάνθρωποι έχουν δικαιώματα

Μπορεί να στέκονται ακίνητοι πάνω στα χιόνια, να είναι διαρκώς παγωμένοι και να έχουν καροτένια μύτη, έχουν ωστόσο σημαντικά δικαιώματα που οφείλουν να προστατέψουν. 

Διάλειμμα από τη διακόσμηση

Ο στολισμός δε χρειάζεται να είναι συνέχεια σε εγρήγορση και σε μεγάλα κέφια. Κάποιες στιγμές χρειάζεται να ξεκουράζεται ή ακόμη και να παίρνει έναν ελαφρύ υπνάκο. 

Ανάποδα Χριστούγεννα

Το ανάποδο δέντρο είναι (αν μη τι άλλο) μια εικαστική πρόταση! Δοκιμάστε το και στο δάπεδο αλλά και στο ταβάνι για ακόμα πιο όμορφες, εναλλακτικές γιορτές. 
Περισσότερα χριστουγεννιάτικα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)