Τα καλύτερα δώρα για παιδιά που δεν είναι παιχνίδια

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Τι δώρο;
Μαθήματα: Μουσικής, χορού, ιππασίας... Με τον τρόπο αυτόν θα παροτρύνετε το παιδί να ξεκινήσει ένα νέο χόμπι και θα του δείξετε πόσο νοιάζεστε για την ψυχαγωγία του.
Ετήσιες κάρτες μέλους: Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, σε κάποιο παιδικό μουσείο, -γιατί όχι;- και ένα εισιτήριο διαρκείας για να πηγαίνει με τον μπαμπά στο γήπεδο και να βλέπουν μαζί την αγαπημένη τους ομάδα!
Εισιτήρια για κάποιο event: Για κάποια παιδική θεατρική παράσταση π.χ. στο Μέγαρο Μουσικής ή στη Λυρική, ή για κάποια συναυλία, αν το παιδί είναι πιο μεγάλο. Το παιδί θα ενθουσιαστεί με την ιδέα της προσμονής ενός τέτοιου event!
Προγραμματίστε να κάνετε μια δραστηριότητα μαζί: Μπορείτε να πάτε για bowling, να κάνετε αναρρίχηση ή να πάτε για ορειβασία, αν η ηλικία των παιδιών το επιτρέπει. Δεν υπάρχει κάτι που να ευχαριστεί περισσότερο τα παιδιά από το να περνούν χρόνο μαζί σας.
Υλικά χειροτεχνίας: Αν το παιδί σας αγαπά την ζωγραφική και τις χειροτεχνίες, γιατί δεν του γεμίζετε μια τσάντα με νέα υλικά, χρώματα και παλέτες; Θα ξετρελαθεί!
Στολές: Δεν χρειάζεται να είναι Απόκριες για να χαρίσετε στο παιδί μία στολή με την αγαπημένη της πριγκίπισσα ή τον αγαπημένο του σούπερ-ήρωα! Δεν φαντάζεστε πόσες ώρες θα περάσει «παίζοντας» φανταστικές ιστορίες στο σπίτι.
Βιβλία: Το καλύτερο καταφύγιο για στιγμές χαλάρωσης και αγκαλιάς στο κρεβάτι. Δείτε κάποια από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά σε παλαιότερο άρθρο μας!
Ρούχα: Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να έχουν εντοπίσει ένα ρούχο που πραγματικά να επιθυμούν να αποκτήσουν. Τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία!
Ποδήλατο ή πατίνι: Κάθε δώρο που δίνει στο παιδί την δυνατότητα να βγει και να παίξει στη φύση είναι επιτυχημένο και καλοδεχούμενο!
Ημερολόγιο 2015: Ένα όμορφο ημερολόγιο για τη νέα χρόνια είναι ο καλύτερος τρόπος για το παιδί να ξέρει πάντα τι μέρα είναι, να οργανώνεται και να προγραμματίζει!
Περισσότερα χριστουγεννιάτικα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)