Τα καλύτερα μέρη για μετοίκηση το 2015

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Best places to retire in 2015     
Ιδού μια λίστα με τα καλύτερα μέρη για συνταξιούχους που θέλουν να αλλάξουν τόπο κατοικίας το 2015, βασισμένη σε βορειοαμερικανική έρευνα. Δες ποια χώρα έρχεται πιο ψηλά στη λίστα.

25. Vietnam


25. ΒΙΕΤΝΑΜ

Το χαμηλό κόστος ζωής είναι ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα για ... στο Βιετνάμ. Με ένα σωρό επιχειρηματικές προοπτικές για να ασχοληθείτε η μετοίκηση εδώ είναι οτιδήποτε παρά χαλαρή.
24. Cambodia

24. ΚΑΜΠΟΤΖΗ


Στην Καμπότζη δεν υπάρχει έλλειψη ευκαιριών διασκέδασης οπότε σπανίως θα βαρεθείτε. 
23. Philippines

23. ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ



Οικονομική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χαμηλό κόστος διαβίωσης και πληθώρα ευκαιριών διασκέδασης είναι τα χαρακτηριστικά που ελκύουν περισσότερους στις Φιλιππίνες.
22. Guatemala

22. ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ




Για καλύτερη εξερεύνηση στην πλούσια κουλτούρα των Μάγιας και των Καθολικών.  
With benefits such as 50% discount on annual real estate taxes and exemption from paying any taxes on real estate transfer, the country offers some attractive propositions to retirees.

21. ΔΟΜΗΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ





Η Δομηνικανή Δημοκρατία προσφέρει φοβερές ευκαιρίες για επένδυση σε ακίνητα. Στα προνόμια συγκαταλέγονται 50% έκπτωση στην ετήσια φορολογία και οι συνταξιούχοι εξαιρούνται από τους φόρους μεταβίβασης ακινήτων. 
20. Chile

20. ΧΙΛΗ






Η Χιλή έχει μια από τις πιο σταθερές κυβερνήσεις στη Λατινική Αμερική με τις περισσότερε υποδομές σε αντιστοιχία με τον δυτικό κόσμο. Με μερικά από τα ωραιότερα τοπία της Γης ήδη η Χιλή φαντάζει εξαιρετικός τόπος για αλλαγή χώρας διαμονής.
19. Honduras

19. ΟΝΔΟΥΡΑ







Ο σεβασμός στους ηλικιωμένους έχει βαθιές ρίζες στην κουλτούρα της Ονδούρας. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί και πρόθυμοι να βοθήσουν κάνοντας αυτή τη χώρα ιδανική για ομογενείς που θέλουν να αλλάξουν χώρα διαμονής.
Best places to retire in 2015

18. ΙΡΛΑΝΔΙΑ








Η διαφορετικότητα στο ιρλανδικό τοπίο προσφέρει σε συνταξιούχους μια μεγάλη γκάμα από μέρη για ταξίδια και εξερεύνηση της περιοχής. Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες επένδυσης σε ακίνητα. 
17. France

17. ΓΑΛΛΙΑ









Εκτός από το Παρίσι η γαλλική επαρχία είναι αρκετά οικονομική. Οι γαλλόφιλοι μπορούν να απολαύσουν τη γαλλική κουζίνα και τα κρασιά.   
16. Brazil

16. ΒΡΑΖΙΛΙΑ










Η βραζιλιάνικη κουλτούρα έχει επηρεαστεί από τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς και τους Ευρωπαίους  κάνοντας την προσιτή σχεδόν σε όλους στο να προσαρμοστούν. 
15. New Zealand

15. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ











Αυτή η χώρα είναι γνωστή για τα απίστευτα τοπία της. Η διαθέσιμη υποδομή επιτρέπει σε ένα συνταξιούχο να αποκτήσει ένα καλό επίπεδο διαβίωσης.
14. Nicaragua

14. ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ












Η Νικαράγουα είναι μια ασφαλής και ειρηνική χώρα με ζωντανή κουλτούρα που κρατά εξίσου ζωντανό το ενδιαφέρον των συνταξιούχων.
13. Belize

13. ΜΠΕΛΙΖ













Οι ακτές της Μπελίζ στην Καραϊβική είναι σημαντικά πιο φτηνές σε σχέση με τα άλλα νησιά του συμπλέγματος. Είναι μια ευκαρία για τον καθένα που πάντα επιθυμούσε να ζήσει στην Καραϊβική. 
12. Uruguay

12. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ














Με χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας, ωραία τοπία και λογική φορολογία η Ουρουγουάη αποτελεί ένα εξαιρετικό προορισμό για να ζήσει ένας συνταξιούχος.
11. Italy

11. ΙΤΑΛΙΑ















Προνόμιο για συνταξιοδότηση στην πανέμορφη ακτογραμμή της Ιταλίας και στις ορεινές της πόλεις είναι ότι ένα ζευγάρι μπορεί να αφιερώσει ελεύθερο χρόνο στα αναρίθμητα όμορφα φυσικά τοπία. Επίσης τα σπίτια  έξω από τις μεγάλες πόλεις είναι οικονομικά στην αγορά.
10. Thailand

10. ΤΑΪΛΑΝΔΗ
















Η βόρεια Ταϊλάνδη προσφέρει μια πιο ήσυχη ζωή συγκριτικά με το τουριστικό κομμάτι του Νότου. Εξάλλου είναι αρκετά οικονομικό το κόστος διαβίωσης.


9. Portugal

9. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


Η αφθονία θαλασσινών και το ήπιο κλίμα κατατάσσουν την Πορτογαλία στην ένατη θέση της λίστας.
8. Columbia

8. ΚΟΛΟΜΒΙΑ


Με προσιτό οικονομικά σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης η Κολομβία αποτελεί ιδανική επιλογή για αρκετά ηλικιωμένα ζευγάρια.
7. Malta

7. ΜΑΛΤΑ


Αν ο πολιτισμός και το ζεστό κλίμα μπορούν να σας προσελκύσουν τότε η Μάλτα είναι ιδανικός προορισμός. Εξάλλου σημαντικές φοροαπαλλαγές και το χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας κάνουν αυτή τη χώρα ιδιαίτερα δημοφιλή. 
6. Spain

6. ΙΣΠΑΝΙΑ


Με διάφορα φεστιβάλ να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο η Ισπανία είναι η χώρα όπου πάντα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον να κάνεις.
Apart from its natural beauty, Costa Rica is known for its good enough medical services and stable political environment.

5. ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ


Πέρα από τη φυσική της ομορφιά η Κόστα Ρίκα είναι γνωστή για τις καλές ιατρικές της υπηρεσίες και το κλίμα πολιτικής σταθερότητας.
4. Malaysia

4. ΜΑΛΑΙΣΙΑ


Με τις τροπικές της παραλίες και με σύγχρονη υποδομή η Μαλαισία κατατάσσεται στην 4η θέση του καταλόγου.
3. Mexico

3. ΜΕΞΙΚΟ


Το Μεξικό παραδοασιακά προσέλκυε αρκετούς συνταξιούχους χάρη στο ζεστό του κλίμα, το λογικό κόστος ζωής και τα φθηνότερα ακίνητα συγκριτικά με άλλα μέρη στην Αμερική. 
2. Panama

2. ΠΑΝΑΜΑΣ


Στους ομογενείς που επιλέγουν τον Παναμά ως τόπο κατοικίας μετά τη συνταξιοδότηση προσφέρεται μια ειδική βίζα που τους προσφέρει μηνιαία σύνταξη και έκπτωση σε εισιτήρια θεαμάτων, σε αεροπορικά εισιτήρια και σε άλλα. 
1. Ecuador

1. ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ


Με εξαιρετικές τιμές ενοικίασης και αγοράς ακινήτων, διαφορετικότητα στα φυσικά τοπία, σχεδόν τέλειο καιρό και χαμηλό κόστος διαβίωσης ο Ισημερινός αποτελεί την τέλεια επιλογή για κάποιον που θέλει να αλλάξει χώρα διαμονής μόλις σταματήσει τη δουλειά και βγει στη σύνταξη.
Περισσότερα ταξιδιωτικά θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)