Ψυχολογικό τεστ: Τι φρούτο είσαι;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Ένα απολαυστικό τεστάκι για να περάσει ευχάριστα η ώρα!

Οι προτιμήσεις μας ακόμη και στα... φρούτα δείχνουν πολλά για το χαρακτήρα μας. Δες τι δείχνει για εσένα το φρούτο που προτιμάς και πες μας αν συμφωνείς με το αποτέλεσμα. Για να κάνεις αυτό το διασκεδ

Οι προτιμήσεις μας ακόμη και στα... φρούτα δείχνουν πολλά για το χαρακτήρα μας. Δες τι δείχνει για εσένα το φρούτο που προτιμάς και πες μας αν συμφωνείς με το αποτέλεσμα.

Αν έπρεπε να διαλέξεις ποιο φρούτο θα επέλεγες; 

Ποιο από τα παρακάτω προτιμάς περισσότερο; 

Πορτοκάλι * Μήλο * Μπανάνα * Καρύδα * Ανανάς * Παπάγια * Μάγγκο * Κεράσι * Σταφύλια * Ροδάκινο * Αχλάδι 

Αποτελέσματα

Πορτοκάλι 
Έχεις υπομονή και θέληση. Προσπαθείς να κάνεις τα πράγματα σιγά-σιγά και γνωρίζεις τι θα πει σκληρή δουλειά. Συνήθως άτομα που επιλέγουν το πορτοκάλι ως το αγαπημένο τους φρούτο είναι ιδιαίτερα ντροπαλά, αξιόπιστα και καλοί φίλοι. 

Μήλο 
Είσαι παρορμητική και ειλικρινής. Αν και δεν είσαι ιδιαίτερα καλή στην οργάνωση μπορείς να ηγηθείς εύκολα ομάδας ενώ έχεις την τάση για συνεχή εξέλιξη. Σου αρέσουν τα ταξίδια και ενθουσιάζεσαι με τη ζωή. 

Μπανάνα 
Μήπως νιώθεις αδύναμη; Αν έκανες αυτή την επιλογή ίσως σου λείπει τόλμη κι αυτοπεποίθηση ή απλά σ΄αρέσουν οι μπανάνες. :-) 

Καρύδα 
Οι λάτρεις της καρύδας τείνουν να είναι αρκετά σοβαροί και στοχαστικοί. Αν και είσαι κοινωνική θέλεις πάντα το χώρο και το χρόνο σου. Είσαι πεισματάρα, οξυδερκής κι ετοιμοπόλεμη πάντα. 

Ανανάς 
Αν το φρούτο που λατρεύεις είναι ο ανανάς έχεις εξαιρετικές ικανότητες οργάνωσης ενώ δε φοβάσαι τις εργασιακές αλλαγές τις οποίες κι αντιμετωπίζεις ως πρόκληση. Έχεις υψηλή αυτοπεποίθηση και διακρίνεσαι για την ειλικρίνεια και την τιμιότητά σου. 

Παπάγια 
Είσαι πραγματικά ατρόμητη! Έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ κάτι που είναι και το δυνατό σου σημείο στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και την επαφή με το άλλο φύλο. 

Μάνγκο 
Αγαπάς ή μισείς έντονα. Η μετριότητα δε σου ταιριάζει ενώ δύσκολα αλλάζεις γνώμη για κάτι. Θέλεις πάντα να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. Σωστά; 

Κεράσι 
Αν τα κερασάκια είναι το φρούτο που λατρεύεις μάλλον αντιμετωπίζεις αρκετά σκαμπανεβάσματα διάθεσης. Έχεις μεγάλη και γόνιμη φαντασία ενώ διακρίνεσαι για την ειλικρίνειά σου και την αγάπη που δείχνεις στην οικογένεια και στους δικούς σου ανθρώπους. 

Σταφύλια 
Σε γενικές γραμμές είσαι άτομο ευγενικό που χαίρεται τη ζωή και τις ομορφιές της. Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και σου αρέσει να συναναστρέφεσαι με κόσμο και να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου. 

Ροδάκινο 
Όπως απολαμβάνεις ένα ροδάκινο ζουμερό, απολαμβάνεις και τους χυμούς της ζωής! Ιδιαίτερα φιλική και φιλόδοξη προσπαθείς να αδράξεις την κάθε ημέρα να γεμίσεις εμπειρίες, να γοητεύσεις και να γοητευτείς. 

Αχλάδι 
Αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχεις. Από την άλλη είσαι κάπως... άστατη κι ενώ αρχικά ενθουσιάζεσαι με κάτι, γρήγορα τα παρατάς αν δε δεις γρήγορα τους καρπούς των κόπων σου. Σου αρέσουν ι συζητήσεις επί παντός επισθητού ενώ εύκολα μπορεί να εκνευριστείς.

Περισσότερα ψυχολογικά τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)