Οι δέκα χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες για το 2015!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Όμορφες γυναίκες μπορείς να συναντήσεις σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεσαι, ποιο είναι όμως το Top10 των χωρών που φημίζονται για την ομορφιά τους και ποιες ψηφίστηκαν ως οι πιο εντυπωσιακές γυναίκες για το 2015;

Πολλές από αυτές τις χώρες που βρίσκονται στην λίστα μας θα τις περίμενες και εσύ να είναι στην κορυφή, υπάρχουν όμως και κάποιες που ίσως δεν θα μπορούσες να τις φανταστείς! Πάμε λοιπόν να δούμε τις 10 κορυφαίες χώρες.

Ποιες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες για το 2015

10. Ουκρανία

18
Το Κίεβο είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα φυσικά της Ουκρανίας, ενώ επίσης είναι μια χώρα όπου μπορείς να βρεις πολλές όμορφες μελαχρινές και ψηλόλιγνες γυναίκες .
Βέβαια, πολλές γυναίκες της Ουκρανίας έχουν μια περίεργη άγρια φυσική ομορφιά, που σίγουρα τρελαίνει τους άντρες.

9. Ινδία

19
Οι γυναίκες της Ινδίας έγιναν γνωστές από το Μπόλιγουντ, όπου μας παρουσιάζουν διαρκώς πανέμορφες κοπέλες εκεί. Πολλοί άντρες έχουν αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες κοπέλες συνδυάζουν με έναν μοναδικό τρόπο την φυσική ομορφιά και την σεξοuαλικότητα.

8. Λίβανος

20
Για τους άραβες ο Λίβανος θεωρείται ως η χώρα με τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες. Φημίζονται κυρίως για το γοητευτικό τους βλέμμα και την ελκυστική τους σιλουέτα.
Ενώ τα κλασικά τους χαρακτηριστικά είναι τα μαύρα τους μαλλιά, η σταρένια επιδερμίδα και τα πράσινα μάτια.

7. Ελλάδα

21
Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Ελληνίδες, που αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τα ξανθά μαλλιά, η λευκή επιδερμίδα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια είναι εκείνα που κάνουν τις Ελληνίδες τόσο ελκυστικές, προς όλον τον αντρικό πληθυσμό.

6. Νότια Κορέα

22
Η Νότια Κορέα την τελευταία δεκαετία είναι μεταξύ των κορυφαίων χωρών στον τομέα της ομορφιάς. Οι γυναίκες της Νότιας Κορέας είναι πολύ χαριτωμένες και όμορφες (όχι και seχy βέβαια) και αυτό είναι που τις κάνει εξαιρετικά γοητευτικές στα μάτια πολλών ανδρών.

5. Αμερική

23
Η Αμερική είναι η χώρα με την μεγαλύτερη βιομηχανία στον τομέα της ψυχαγωγίας, χάρις στο Χόλιγουντ. Άρα είναι η χώρα που έχει βγάλει πολλά μοντέλα, τραγουδίστριες και ηθοποιούς, οι οποίες έχουν συγκλονίσει τον κόσμο με την ακραία τους ομορφιά.

4. Ρωσία

24
Το σχήμα του προσώπου, το καλλίγραμμο σώμα και το όμορφο λευκό τους δέρμα είναι τα στοιχεία που κάνουν τις γυναίκες της Ρωσίας να ξεχωρίζουν.
Τα δίμετρα μοντέλα της κάνουν θραύση στον χώρο του μόντελινγκ και για κάποιους άντρες μπορεί να θεωρούνται ότι είναι οι ομορφότερες γυναίκες.

3. Βενεζουέλα

25

Αν κάνουμε ένα flash back στον διαγωνισμό ομορφιάς για την Μις Υφήλιος, θα δούμε ότι πολλές φορές οι κοπέλες της Βενεζουέλας είναι εκείνες οι οποίες έχουν κερδίσει τον τίτλο της Μις Υφηλίου.
Το 2008, το 2009 και το 2013 είναι οι χρονιές που κέρδισαν τον τίτλο και σίγουρα ξεχώριζαν ανάμεσα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, για το σεξαπίλ, το λεπτό τους σώμα και το έντονο βλέμμα τους.

2. Αργεντινή

26
Και στο νούμερο 2 βρίσκεται η Αργεντινή, η οποία νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο να κατέχει μια τόσο υψηλή θέση.
Τα χαρακτηριστικά τους είναι το υπέροχο σώμα με καμπύλες που διαθέτουν, το σκούρο τους δέρμα και ο ρομαντικός που εκπέμπουν. Η πόλη με τις πιο ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην Αργεντινή είναι φυσικά το Μπουένος Άιρες.

1. Ιταλία

27
Και στην κορυφή της λίστας μας βρίσκεται η Ιταλία, η οποία είναι πολύ γνωστή για την αγάπη της για την μόδα αλλά και για τις πανέμορφες, κομψές, στιλάτες και πάντα seχy γυναίκες της. Σίγουρα δεν χωράει αμφιβολία ότι και μόνο το στυλ τους μπορούσε να τους δώσει την πρώτη θέση.
Περισσότερα θέματα για την ομορφιά εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)