Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
xiroteri mera 890x395 c 600x266 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Πάντα όταν μας συμβαίνει κάτι δύσκολο στην καθημερινότητα μας, ακόμη και αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, πιστεύουμε ότι ήρθε και το τέλος του κόσμου και ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να καταλάβει το τι περνάμε, γιατί πάντα σε εμάς τυχαίνουν τα χειρότερα.
Επειδή όμως πάντα υπάρχουν και χειρότερα, ρίξε μια ματιά στις εικόνες που ακολουθούν και θα δεις ότι δεν είσαι ο μόνος που πιστεύει ότι τον έχουν «φτύσει». Κάποιοι από αυτούς που θα δούμε στην συνέχεια ίσως και να έχουν έναν καλό λόγο, για να πουν ότι είχαν μια χειρότερη μέρα από σένα!

atixes stigmes 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Οκ δεν θα έδωσε όσα θα έδινε κανονικά για ένα iPhone, αλλά και πάλι πρέπει να πόνεσε η τσέπη του όταν το άνοιξε και αντίκρισε αυτό…
atiximata autokinito 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Να έχει το αυτοκίνητο σου ένα μικρό προβληματάκι και αντί να στο φτιάχνουν στο συνεργείο να σου διαλύουν και το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Τον πνίγεις μετά ή δεν τον πνίγεις;
atiximata me autokinito 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Μα πως το έκανε αυτό ρε φίλε; Με πόσο παίζει να έτρεχε και δεν είδε ότι έφτιαχναν τον δρόμο; Άσε που υπήρχε και σήμανση. Άντε να βγεις τώρα από εκεί!
diskoles meres 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Να είσαι στον δρόμο με το αυτοκίνητο και ξαφνικά να σου φεύγει η ρόδα. Πάλι καλά να λέει που δεν έτρεχε, θα μπορούσε άνετα να είχε σκοτωθεί.
diskoles stigmes autokinito 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Πάμε και στα πιο light τώρα. Και το θέμα δεν είναι ότι λέρωσε το αυτοκίνητο, αλλά το ότι δεν μπορεί να το πάρει να φύγει τώρα. Που θα καθίσει ο άνθρωπος;
atiximata me fagito 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Καλά σε αυτό εδώ θα πεις οκ έχω πάθει και χειρότερα, αλλά το καημένο δεν πρόλαβε να φάει το παγωτό του και του έπεσε και έχει χάλια και η μικρή και το αυτοκίνητο.
diskoles stigmes 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Ο πιλότος πρέπει να τα είδε όλα. Και να μην έπαθε κάτι φαντάσου το σοκ του, άσε που θα έχει κάνει και μεγάλη ζημιά.
kaki mera 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Αν ήμουν στην θέση του οδηγού πραγματικά θα με είχε πάει τρεις και μία. Κλεισμένος από παντού και να περιμένεις να περάσει το τραίνο; Μου κάνει και λίγο θρίλερ η φάση.
paraxena atiximata 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Μα πως το υπολόγισε έτσι ότι χωράει δεν μπορώ να καταλάβω και εδώ δεν ξέρεις ποιον να πρωτολυπηθείς, τον φορτηγατζή ή τον οδηγό του διπλανού αυτοκινήτου;
perierga atiximata aggouria.net 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Κρίμα το αυτοκίνητο και φαίνεται να είναι του κουτιού. Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν χειρόφρενο; Εδώ θα μου πεις προσγειώθηκε και δεν πήραν χαμπάρι οι τυπάδες.
perierga atiximata 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Κάτσε λίγο ρε συ πόσο ψηλά ήταν το φέρετρο και βγήκε από πάνω; Αναστήθηκε ο νεκρός; Φαντάσου και όσους βρίσκονταν από πίσω και το έβλεπαν να σπάει το τζάμι…
perierges ikones1 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Εδώ ξέρεις τι σκέφτομαι; Όχι τόσο την ζημιά που έγινε, που προφανώς είναι μεγάλη, αλλά το πως θα κατέβει ο καημένος από εκεί πάνω!
perierges stigmes 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Και του έχω και παρέα. Για πες αυτός πως θα κατέβει από την σκεπή χωρίς σκάλα; Δεν πιστεύω να είχε πάρει μαζί του κινητό εκεί πάνω για να καλέσει βοήθεια!
paraxenes ikones2 14 Άνθρωποι που είχαν πολύ χειρότερη μέρα από σένα!
Τέλος, σε αυτή την περίπτωση αφού το αυτοκίνητο δεν έπαθε κάτι, λυπάμαι τον βενζινοπώλη για την ζημιά που του προκάλεσε αυτός ο οδηγός.

Περισσότερα αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)