Φωτογραφίες που κρύβουν κάτι περίεργο αν κοιτάξεις καλύτερα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
11 Φωτογραφίες που νομίζεις ότι δεν βλέπεις κάτι περίεργο!

Έχουμε δει πολλές περίεργες και ίσως και λίγο ανατριχιαστικές φωτογραφίες να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά σίγουρα αυτές που μας τραβούν την προσοχή είναι αυτές που κρύβουν ένα μυστήριο!
Οι εικόνες που θα δούμε σήμερα στην λίστα μας, είναι από αυτές που πρέπει να τις κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά και να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες, ώστε να καταλάβεις το γιατί είναι παράξενες!
Είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε;

2

Εγώ προσωπικά αν ήμουν στη θέση εκείνου που έβγαζε την φωτογραφία, θα κοκάλωνα βλέποντας τον Slender Man στο βάθος να με κοιτάζει, έτσι στη μέση του πουθενά και κουστουμαρισμένος!
3
4
Και εκεί που βλέπεις αυτή την όμορφη κοπέλα να ποζάρει στην φύση, κοιτάς καλύτερα και βλέπεις μέσα στα δέντρα αυτούς τους δύο περίεργους άντρες που την κοιτάζουν.
5
6
Εδώ τώρα τι μπορεί να είναι αυτό το παιδάκι που εμφανίστηκε εκεί πίσω; Αν δεν ήταν σε κάμπινγκ θα έλεγα ότι είναι άγαλμα!
7
8
Στην συγκεκριμένη εικόνα δεν βλέπεις κάτι περίεργο, σωστά; Αν παρατηρήσεις όμως λίγο καλύτερα το τζάμι, ίσως δεις και εσύ το πρόσωπο που αχνοφαίνεται.
9
10
Οκ εδώ δεν έχουμε κάτι τρομακτικό, αλλά πως εμφανίστηκε το τρίτο χέρι σε αυτόν τον κύριο; Γιατί σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες στα αριστερά έχει ακόμη ένα χέρι κάτω, δίπλα στην γυναίκα.
11
12
Όλα ωραία, όλα καλά η κοπελίτσα αράζει μιλώντας στο τηλέφωνο. Αλλά μισό λεπτό, κάτι δεν πάει καλά με τα πόδια της ή είναι η ιδέα μου; Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να τα λυγίσει έτσι από την πίσω πλευρά.
13
14
Τι μπορεί να είναι αυτή η σκιά κάτω δεξιά στην φωτογραφία που τρόμαξε τόσο το κοριτσάκι; Γιατί σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί και το κοιτάζει επίμονα!
15
16
Να βγαίνεις για ρεπορτάζ και την στιγμή που τραβάς την φωτογραφία σου, να γίνεσαι αυτόπτης μάρτυρας σε αυτοκτονία. Μη σου τύχει!
17
19
Εδώ βλέπεις μία χαρούμενη οικογενειακή φωτογραφία, αλλά τα χαρούμενα πρόσωπα σου τραβούν την προσοχή και δεν βλέπεις το τι κρύβεται εκεί κάτω στον καναπέ. Μα καλά κάθονται επάνω σε άνθρωπο;
19
Καλά αν έχεις τέτοια φωτογραφία σιγά να μην αρχίσεις να κοιτάζεις τις λεπτομέρειες, αλλά ποιος είναι ο περίεργος που βρίσκεται στο τζάμι; Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις και τα χέρια;
20
Καλά αν έχεις τέτοια φωτογραφία σιγά να μην αρχίσεις να κοιτάζεις τις λεπτομέρειες, αλλά ποιος είναι ο περίεργος που βρίσκεται στο τζάμι; Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις και τα χέρια;
21
22
Τα παιδιά κάνουν πυραμίδα μέσα στο σπίτι, αλλά αχνοφαίνεται πίσω ένα αγοράκι από τελείως διαφορετική εποχή. Τι μπορεί να είναι πάλι αυτό;



23

Περισσότερα θέματα με φωτογραφίες εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)