Πώς να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Κυτταρίτιδα: Πέντε tips για να την εξαφανίσετε!

Κυτταρίτιδα: Πέντε tips για να την εξαφανίσετε!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα γυναικείο πρόβλημα που απασχολεί σύμφωνα με έρευνα το 90% του αδύναμου φίλου. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνιμη θεραπεία για την κυτταρίτιδα, ακολουθήστε τις παρακάτω  συμβουλές για να καταπολεμήσετε το αντιαισθητικό αυτό πρόβλημα.

Πως να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα

Βούρτσισμα
Το βούρτσισμα  σφίγγει το δέρμα, αυξάνει τη ροή του αίματος και την καλή  κυκλοφορία του αίματος,  η οποία με τη σειρά της μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Επίσης με τον τρόπο αυτό το δέρμα γίνεται πιο μαλακό.

Λεμόνι και Μηλόξιδο
Για να μειώσετε την κατακράτηση υγρών στο σώμα σας το οποίο προκαλεί την κυτταρίτιδα πίνετε νερό με  λεμόνι για να αποβάλλεται τις τοξίνες. Μια άλλη θεραπεία στο σπίτι είναι να πίνετε δύο κουταλιές της σούπας μηλόξιδο σε ένα ποτήρι νερού κάθε πρωί.

Καφεΐνη 
Οι περισσότερες κρέμες κυτταρίτιδας περιέχουν καφεΐνη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Μη ξεχνάτε ότι όσο  η ροή του αίματος αυξάνεται, τόσο περισσότερο η  κυτταρίτιδα μπορεί να αφαιρεθεί.

Κάντε μπαλέτο
Μια ακόμη σημαντική θεραπεία για την κυτταρίτιδα είναι η γυμναστική. Η άσκηση που ενδείκνυται είναι το μπαλέτο το οποίο τονώνει και επιμηκύνει τους μυς.

Διατηρήστε ένα υγιές σωματικό βάρος
Οι απότομες αυξομειώσεις βάρους μπορεί να χαλαρώσουν  το δέρμα και να εκδηλώσετε γρηγορότερα κυτταρίτιδα.

Περισσότερα θέματα για το αδυνάτισμα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)