Τα δέκα πιο παράξενα gadgets

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

1. Massage & video game controller

gadget1
Εάν είσαι gameras και η κοπέλα σου παραπονιέται ότι δεν της δίνεις την πρέπουσα σημασία; Αυτό το gadget φίλε gamera είναι για σένα αφού σε βοηθάει να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου παιχνίδι αλλά και να κάνεις στο ταίρι σου ένα χαλαρωτικό μασάζ. Το massage me video game controller είναι ένα ευκολοφόρετο και ευλύγιστο γιλέκο, του οποίου η πλάτη έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε κάνοντας κινήσεις μασάζ αυτές να μετατρέπονται σε ψηφιακές εντολές για το αγαπημένο σου video game.

2. Jean με ασύρματο πληκτρολόγιο

gadget2
Εντάξει το γνωρίζαμε ότι τα παντελόνια jeans είναι στην μόδα για δεκαετίες τώρα και έχουμε δει άπειρα σχέδια και χρώματα αλλά το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Για τους λάτρεις των ποιο περίεργων gadgets, έρχεται το παραπάνω  jean με ενσωματωμένο ασύρματο πληκτρολόγιο, με ασύρματο ποντίκι, το οποίο αποθηκεύεται σε ειδική θήκη του παντελονιού, καθώς και ηχεία στα γόνατα του παντελονιού ώστε να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για το λάπτοπ σας.

3. Sonic Grenade

gadget3
Το sonic grenade είναι το απόλυτο gadget φασαρίας, αφού μόλις τραβήξετε την περόνη θα έχετε 20 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να κάνει τόση φασαρία που θα νομίζετε ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του σπιτιού σας.  Είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα στα πειραχτήρια, αλλά και σε αυτούς που θέλουν ένα κινητό συναγερμό μαζί τους για κάθε ενδεχόμενο.

 4. Day-Clock

gadget4
Από τα ποιο περίεργα που είδαμε είναι το Day-clock. Είναι από τα λίγα πράγματα, που δεν αναρωτιόμαστε τη χρησιμότητα του, αλλά για το ποιος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη θα του φαινόταν χρήσιμο αυτό το ρολόι. Εάν λοιπόν χάνετε τελείως την αίσθηση του χρόνου τότε ίσως σας φανεί χρήσιμο το ρολόι τοίχου όπου αντί να σας λέει τι ώρα είναι, σας λέει την ημέρα!!!

5. Transparent Toaster

gadget5
Το Transparent toaster  είναι ίσως η πιο στυλάτη τοστιέρα που έχουμε δει και αυτό γιατί έχει αντικαταστήσει τις θερμαινόμενες πλάκες που έχει με … γυαλί. Στην βάση του έχει έναν διακόπτη που ρυθμίζουμε τον χρόνο και από αυτήν προεξέχουν δυο διάφανες γυάλινες πλάκες, όπου ενδιάμεσα του τοποθετούμε το κολατσιό μας και παράλληλα βλέπουμε το τοστ μας να ψήνεται αλλά και να το απενεργοποιήσουμε εγκαίρως πριν καεί.

6. Παντοφλάκια με φως

gadget6
Αυτά τα αναπαυτικά παντοφλακια θα σας βοηθήσουν να πάτε στην κουζίνα σας για την υπογλυκαιμία που σας πιάνει στις 3 το πρωί, αφού θα σας φωτίσουν την διαδρομή χωρίς να ψαχουλεύετε τον τοίχο σας για τον διακόπτη. Το καθένα διαθέτει από δυο LED φωτάκια ικανά να φωτίσουν μέχρι και 3 μέτρα.

7. Συσκευή εμφάνισης μύτης

gadget7
Εντάξει το ότι οι Ιάπωνες ξεπερνούν την Δύση σε εφευρετικότητα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία είναι γνωστό, αλλά το να βγάζεις το παραπάνω gadget που βλέπετε είναι από αυτά που δεν περιμέναμε. Αν το λοιπόν έχετε πρόβλημα στην μύτη σας και θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση της, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε το παρακάτω προϊόν-gadget και να σας την… βελτιώσει. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε για πλαστικές επεμβάσεις αποκτήστε την γαλλική μυτούλα που τόσο ονειρεύεστε και την εμφάνιση του ρομποκοπ μέχρι αυτό να κάνει την δουλεία του.

8. Γάντια για το κινητό

gadget8
Μπορεί πιο παλιά να μην είχαμε πρόβλημα τον χειμώνα με τα κινητά μας τηλέφωνα όταν χρησιμοποιούσαμε γάντια μιας και είχαν πλήκτρα, αλλά τα τελευταία χρόνια με τα τηλέφωνα αφής έχουμε βρει τον μπελά μας αφού πρέπει να βγάλουμε τα γάντια και να πατήσουμε στην οθόνη με τα δάκτυλα μας αφού μόνο έτσι ανταποκρίνονται. Την λύση έρχονται να μας δώσουν τα παραπάνω γάντια, που στην άκρη των δάκτυλων έχουν προσαρμοστεί δυο αποσπώμενα κουμπιά από ειδικό υλικό ώστε να μπορούν να συνεργάζονται άψογα με την οθόνη αφής του κινητού σας.

9. Μπλουζάκι συνεννόησης

gadget9
Θες να ταξιδέψεις στην χωρά του ανατέλλοντος ηλίου αλλά το πρόβλημα σου είναι η γλωσσά και το πώς θα επικοινωνήσεις με τους Ιάπωνες μιας και οι περισσότεροι δεν μιλάμε αυτήν την γλώσσα; Το παραπάνω t-shirt θα σε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό μιας και φέρνει επάνω του στάμπα με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους δείχνοντας το κατάλληλο σύμβολο επάνω στο μπλουζάκι σου.

10. Μαξιλάρι για νέες μητέρες

gadget10
Σίγουρα η παραπάνω εφεύρεση έρχεται από μια αγανακτισμένη μητέρα που βαρέθηκε να σηκώνεται από το κρεβάτι της για να νταντέψει το μωρό της στις 3 το πρωί. Ένα ειδικά σχεδιασμένο μαξιλάρι, που είναι σε πραγματικές αναλογίες χεριού, έρχεται να δώσει την απαραίτητη μητρική φροντίδα και προστασία που χρειάζεται κάθε μωρό ώστε να βρείτε και εσείς την δικιά σας ηρεμία … για λίγο.

Περισσότερα gadgets εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)