Επικό τρολάρισμα στους "Μένουμε Ευρώπη" - Τους έδωσαν να κρατάνε πανό "Μένουμε σκλάβοι" περήφανα για 20 λεπτά χωρίς να το πάρουν χαμπάρι!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Capture


Αλιεύσαμε από το indymedia το παρακάτω κείμενο: 
Στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην φιέστα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ”. pare στην συγκέντρωση τους με την ανάλογη γιάπικη αμφίεση και με περίσσιο δόλο “προτρέψαμε” τους παρευρισκόμενους να κρατήσουνε πάνω από τα κεφάλια τους, πανό 10 μέτρων που έγραφε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ (με μια ευρωπαϊκή και μια ελληνική σημαία να καίγονται βλ. φωτο)
Η δράση αυτη ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρηση μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκτροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαικά ζόμπι.
Η κρισημότητα των καιρών επιτάσσει ετοιμότητα και εγρήγορση από τον κόσμο του αγώνα.
Οφείλουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να οργανωθούμε και να δράσουμε. Να υψώσουμε αναχώματα απέναντι στην επέλαση κράτους και καπιταλισμού. Να μη ζήσουμε σαν σκλάβοι.
ΑΣΤΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ

Το ερώτημα είναι το εξής: Πόσο ζόμπι μπορεί να είσαι για να κρατάς περήφανα ένα πανό που δεν σε εκφράζει... Μάλλον όσο ζόμπι είσαι για να ψηφίσεις ναι σε κάτι που δεν σε εκφράζει...

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)