Έξι καφετέριες για να χαλαρώσετε με τα παιδιά

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, έξι αγαπημένα στέκια, σε κάθε γωνιά της Αττικής, όπου μπορείτε να απολαύσετε «χαλαρά» τον καφέ σας, χωρίς να χρειάζεται να κυνηγάτε τα παιδιά!

Balux Cafe: The House Project, Γλυφάδα

Κατευθυνθείτε στα τραπέζια που βρίσκονται πάνω από την αμμουδιά, καθίστε κάτω από τις μεγάλες ομπρέλες και αφήστε τα παιδιά να ευχαριστηθούν παιχνίδι στην άμμο, όσο εσείς θα απολαμβάνετε τον καφέ σας. Στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του Balux υπάρχει παιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια, ενώ στο κεντρικό κτίριο στεγάζεται και κλειστός παιδότοπος για τα πολύ μικρά παιδιά. Κακά τα ψέματα: όταν πέφτει ο ήλιος, τίποτα δεν συγκρίνεται με την θαλασσινή αύρα!
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Hide Park Café, Νέα Ερυθραία

Ιδανική καφετέρια για τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων, πρόκειται για έναν μεγάλο περιφραγμένο χώρο, όπου τα παιδιά μπορούν να ευχαριστηθούν παιχνίδι στην παιδική χαρά, ποδήλατο, αλλά και πολλές δραστηριότητες που διοργανώνονται εκεί κατά καιρούς, ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους και νόστιμα σνακ. Στον χώρο διοργανώνονται και παιδικά πάρτυ.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Zuccherino Café Gelato, Πλατεία Νέας Σμύρνης

Το καλύτερο παγωτό στην πιο kid-friendly πλατεία των Νοτίων Προαστίων! Πιάστε τραπεζάκι πάνω ακριβώς στην πλατεία -απέναντι από το μαγαζί- και αφήστε τα παιδιά να παίξουν με ασφάλεια στον άπλετο χώρο. Δώστε μόνο λίγη προσοχή στις μπάλες που συχνά-πυκνά προσγειώνονται απρόσμενα πάνω στα τραπέζια!
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Dia Noche, Μαρίνα Αλίμου

Ένας υπέροχος χώρος για καφέ και νόστιμα πιάτα, με καταπληκτική θέα στη Μαρίνα και μία μικρή παιδική χαρά με γκαζόν στο πίσω μέρος, για να παίζουν τα παιδιά. Tip: Πάρτε μαζί σας αντικουνουπικό, για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες επιδρομές τις απογευματινές ώρες!
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι), Κερατσίνι

 
Πρόκειται για ένα από τα πλέον αγαπημένα στέκια των κατοίκων των Δυτικών Προαστίων, καθώς διαθέτει άπλετο χώρο με μπόλικο πράσινο για παιχνίδι και ποδηλατάδες, παιδική χαρά, γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5, ενώ στο κέντρο του πάρκου λειτουργεί και υπαίθρια καφετέρια, για να απολαύσετε δροσερά ροφήματα!
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Cap Cap, Αιγάλεω

(φωτο: peoplegreece.com)
Σε ένα από τα πιο γλυκά στέκια της πόλης μπορείτε να βρεθείτε για να απολαύσετε εσείς τον καφέ σας και τα παιδιά, είτε το γλυκό τους, είτε κάποια δραστηριότητα, στο πλαίσιο των θεματικών απογευμάτων που διοργανώνει κατά καιρούς το Cap Cap. Το καφέ δεν διαθέτει εξωτερική αυλή, οπότε προτιμήστε το τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, για τη δροσιά του κλιματιστικού.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
Περισσότερα θέματα για έξοδο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)