Δείτε το ελληνικό νησί που αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
poio-einai-to-elliniko-nisi-pou-agorase-o-tzoni-ntep

Μέσα στο μήνα ο Τζόνι Ντεπ θα έρθει στην Ελλάδα, για να δει το νέο του απόκτημα. Ποιο είναι αυτό; Το νησί Στρογγυλή κοντά στο Μαράθι και την Πάτμο.


Την είδηση επιβεβαίωσε ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, διευκρινίζοντας πως ο star του Hollywood κατέβαλε 4,2 εκατομμύρια για την απόκτηση του μικρού επίγειου παράδεισου.

Η νήσος Stroggilo 

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα privateislandsonline.com, που εξειδικεύεται στην πώληση και ενοικίαση νησιών, το νησί Stroggilo ως μια βραχονησίδα 54 στρεμμάτων που βρίσκεται κοντά στο Μαράθι στο Αιγαίο Πέλαγος.




«Καταπράσινο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, λόγω του νερού που έχει, το οποίο, μάλιστα, μπορεί να γίνει πόσιμο με μια μικρή διαδικασία. Το Στρογγυλό είναι ιδανικό προς τουριστική ανάπτυξη λόγω της εγγύτητάς του με το Μαράθι και την Πάτμο. Ολα τα νησιά του Αιγαίου είναι διάσημα για τα όμορφα νερά τους και τις αμμουδερές παραλίες. Ιδανικές για κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα. Το ίδιο ισχύει για το Στρογγυλό με την 110 μέτρων παραλία που εύκολα μπορεί κανείς να μετατρέψει σε επίγειο παράδεισο», συμπληρώνεται στη σχετική αγγελία πώλησης. 

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)