«Είσαι απαίσια»: Μια γυναίκα απαντά στις διαδικτυακές επιθέσεις με ένα πολύ δυνατό βίντεο

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Στο βίντεο θα δείτε μία νέα κοπέλα με κακή επιδερμίδα, η οποία έχει λάβει πληθώρα αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή της από τους αναγνώστες του blog της. Κατά την διάρκεια του βίντεο, η κοπέλα αρχίζει να βάφεται, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της σιγά-σιγά να δείχνει εντελώς διαφορετικό. Εντελώς διαφορετικά άρχισαν να είναι και τα σχόλια, τα οποία ξεκινούν με θαυμασμό και καταλήγουν σε σκληρές κατηγορίες για την επίπλαστη εικόνα του προσώπου της, εξαιτίας του υπερβολικού μακιγιάζ. Κάποιοι της γράφουν ακόμα και ότι δείχνει απαίσια και εντελώς ψεύτικη.
Σιγά-σιγά η Em αρχίζει να ξεβάφεται, λέγοντας ότι έχει έρθει η ώρα να αποδεχτεί τον εαυτό της και το γεγονός ότι... είναι όμορφη!



Όπως γράφει η ίδια, «όταν το δέρμα μου άρχισε να εμφανίζει προβλήματα, πριν έναν χρόνο, άρχισα να κρύβομαι από τον κόσμο, πιστεύοντας ότι η εμφάνισή μου ήταν απαράδεκτη για να βγάζω φωτογραφίες και να τις αναρτώ στα social media. Τότε, όμως, άρχισα να σκέφτομαι: ''Γιατί να νιώθω έτσι;''»
Και συνεχίζει: «Μια πρόκληση που δεχόμαστε πολλές γυναίκες σήμερα, είναι ότι η κοινωνία μας έχει συνηθίσει σε τόσο λάθος εικόνες της τελειότητας που συγκρίνοντας τον εαυτό μας με μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς είναι δύσκολο να θυμηθούμε το σπουδαιότερο: Ότι ΕΙΜΑΣΤΕ όμορφες.»
Είστε όμορφη. Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει κάτι αντίθετο!

Περισσότερα θέματα για τον διαδικτυακό εκφοβισμό εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)