Καμμένος: Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτή τη συμφωνία!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


«Βόμβα» πέταξε ο Πάνος Καμμένος αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως δεν μπορεί να συμπράξει με αυτή τη συμφωνία, ενώ έπλεξε, παράλληλα, το εγκώμιο του πρωθυπουργού για την προσπάθεια που έκανε, δεχόμενος σκληρή πίεση από τους Ευρωπαίους εταίρους.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος:

«Η συμφωνία πήγε στη Βουλή και έλαβε την έγκριση της πλειοψηφίας των βουλευτών. Ο πρωθυπουργός της χώρας αντιμετώπισε ένα πραξικόπημα εκ μέρους της Γερμανίας, αλλά και άλλων χωρών. Ένα πραξικόπημα με το οποίο εκβιάστηκε ο Πρωθυπουργός με κατάρρευση των τραπεζών και κούρεμα των καταθέσεων. Απέναντι σε αυτόν τον εκβιασμό και μη έχοντας άλλη δυνατότητα, έκανε μια συμφωνία.

Εις ένδειξη καλής θέλησης, οι ΑΝΕΛ συμφώνησαν. Σε αυτή, η οποία φέρνει πολλά νέα δεδομένα και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Οι ΑΝΕΛ θα κάνουμε ΚΟ και θα κινήσουμε τα όργανα του κινήματος. Θα προχωρήσουμε μαζί, προκειμένου ενωμένοι ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις ευρωπαϊκές δυνάμεις που συμπαραστάθηκαν στον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους πολίτες και του δημοσιογράφους που έσπασαν το εμπάργκο του τρόμου. Η Βουλή των Ελλήνων έχει το λόγο.

Είναι ξεκάθαρο πως ήθελαν αυτή η συνεργασία να σπάσει. Θα παραμείνουμε μαζί. Δεν πρόκειται όμως να δεχθούμε να είμαστε σε μια Κυβέρνηση κοινού σκοπού, έχοντας ως εταίρους αυτούς που ήθελαν να ακρωτηριάσουν την συνεργασία αυτή».

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)