Φτιάξτε μόνοι σας χειροποίητες σαγιονάρες βήμα-βήμα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
1
Έχετε όρεξη να παίξουμε με κλωστές και βελόνες; Έχετε υφάσματα που σας είναι άχρηστα; Έχετε κουμπιά σε διάφορα χρώματα; Έχετε διακοσμητικά ανθάκια ή εξαρτήματα από παλαιά κολιέ; Φέρτε τα στο τραπέζι για να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τις δικές μας, μοναδικές σαγιονάρες!

2
Για την επάνω φωτογραφία μας, χρησιμοποιήσαμε λωρίδες υφάσματος, που τις κόψαμε όλες στο ίδιο μήκος, περίπου 10 εκατοστά. Τις δέσαμε με έναν απλό κόμπο, και είναι έτοιμες! Φουντωτές και καμαρωτές!

3
Κουμπιά, ψαλίδι και πετονιά με βελόνα! Αυτά είναι τα υλικά, τα έχετε, είμαι σίγουρη! Διαλέξετε όποια κουμπιά σας αρέσουν και φτιάξτε ένα μοναδικό ζευγάρι για την παραλία!

4
Αν δυσκολεύεστε να περάσετε την βελόνα στο πλαστικό, μια μικρή πένσα θα σας φανεί πολύ χρήσιμη!

5
Με τον ίδιο τρόπο, και τα ίδια υλικά, μπορείτε να στερεώσετε μικρά υφασμάτινα μοτίφ. Θα τα βρείτε σε καταστήματα ειδών ραπτικής, όπως και τις κορδελίτσες, εάν θέλετε να προσθέσετε μερικές!

6
Σας αρέσει αυτό το σχέδιο; Είναι καταπληκτικό, μόνο που θα σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω! Στην πραγματικότητα πρέπει να κόψετε την μια πλευρά της διχάλας (την εξωτερική) και να την αντικαταστήσετε με αλυσίδα! Πάνω στην αλυσίδα, μπορείτε να στερεώσετε μοτιφάκια από παλαιά κοσμήματα!

7
Παρακολουθήστε τις οδηγίες βήμα βήμα και με υπομονή θα γίνει ένα υπέροχο ζευγάρι!

Καλή επιτυχία!

Περισσότερες κατασκευές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)