Ψήφισε το αγαπημένο σου τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε τα πιο χαρακτηριστικά, αλλά και αγαπημένα παιχνίδια, που είδαμε και ζήσαμε αυτά τα 25 χρόνια μέσα από τη μικρή οθόνη, αλλά και στην προσπάθειά μας να σας ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο δίνουμε τον λόγο σε σας, για να αναδείξετε με τη δική σας ψήφο το καλύτερο τηλεπαιχνίδι που έχει περάσει μέχρι στιγμής από την ιδιωτική τηλεόραση.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη φράση "Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος" ή το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;"
Πολλά από τα τηλεπαιχνίδια που ακολουθούν κατάφεραν να  συγκεντρώσουν παρέες μπροστά από τις τηλεοράσεις, να μας χαρίσουν χαμόγελα, στιγμές αγωνίας και όμορφες αναμνήσεις. Παράλληλα, πολλά από αυτά μας εξόργισαν τόσο με την υπερπροσπάθεια των παρουσιαστών να τα κρατήσουν "ζωντανά", όσο και με την υπερπροσπάθεια των παιχτών να διεκδικήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο 15' λεπτά δημοσιότητας.
Επιλέξαμε να βάλουμε παιχνίδια που προβλήθηκαν πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση και όχι προϊόντα που προβλήθηκαν προηγουμένως στη δημόσια τηλεόραση. Επίσης, ομαδοποιήσαμε όλα εκείνα τα τηλεπαιχνίδια που "πάτησαν" στο ίδιο φορμάτ (και δεν είναι λίγα αυτά) και με άλλο παρουσιαστή και τίτλο επέστρεψαν στην μικρή οθόνη. Ψηφίστε το αγαπημένο σας!


Περισσότερα αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)