Ο καιρός σήμερα 2 Δεκεμβρίου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Αποτέλεσμα εικόνας για Καλές καιρικές συνθήκες

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 19 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νότια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και αρκετή ψύχρα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)