Ψυχολογικό τεστ: Τι φανερώνει η πόρτα που θ' ανοίξεις για την προσωπικότητά σου;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Τι θα ήθελες να δεις πίσω από μια κλειστή πόρτα; Διάλεξε την εικόνα και δες σε ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου αντιστοιχεί!

1.Ανεξαρτησία. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που χρειάζεται χώρο και χρόνο για τον εαυτό του. Θέλεις να έχεις την ελευθερία να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο. Ακόμα και σε μόνιμη σχέση, φροντίζεις να ‘χεις την ανεξαρτησία σου.

2. Εσωστρέφεια. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που κάνει καλή παρέα με τον εαυτό του. Θέλεις να παρατηρείς, να σκέφτεσαι και να λύνεις όποιο πρόβλημα σου έρχεται στο κεφάλι. Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες

3. Πολυχρωμία. Είσαι ένα πολύ ελκυστικό και συμπαθητικό πρόσωπο. Σου αρέσει να είσαι μέρος του κόσμου… θες να τα ζήσεις όλα! Θες να είσαι το κέντρο της ζωής σου, της παρέας, του κόσμου σου!

4. Μυστήριο. Η πορεία σου είναι συναρπαστική! Πάντα κινείσαι προς τα εμπρός στη ζωή σου και συχνά προς το άγνωστο. Κρατάς πράγματα κρυφά και δημιουργείς ιστορίες μυστηρίου στο πέρασμά σου!

5. Ηρεμία. Είσαι ήπιος και επιδιώκεις την γαλήνη. Είσαι συγκρατημένος και δεν σου αρέσει να σου χαλάνε την ηρεμία. Μεταφέρεις εύκολα την ηρεμία και τη γαλήνη σου και στους άλλους! 

6. Μοναχικότητα. Εκτιμάς τη μοναξιά σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Μπορεί να είσαι μόνος για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αισθάνεσαι μοναξιά. Δεν σου αρέσουν οι μεγάλες παρέες, τα πολύβουα μέρη και οι διακοπές!

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)