Αστυνομικός γρίφος: Αυτοκτονία ή δολοφονία; Μπορείς να λύσεις την υπόθεση;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
1


Χιλιάδες σχόλια γίνονται τις τελευταίες μέρες στα κοινωνικά δίκτυα σε ένα σκίτσο στο οποίο ήρθε στο προσκήνιο προσφάτως και δείχνει μια γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Οι λεπτομέρειες της φωτογραφίες μπερδεύουν και πολλοί χρήστες λένε ότι πρόκειται για δολοφονία ενώ άλλοι για αυτοκτονία. Τα στοιχεία που έχει αυτή η σκηνή είναι πολλά και διχάζουν.

Εσείς τι γνώμη έχετε τι πιστεύετε ότι γίνεται σε αυτό τον αστυνομικό-γρίφο που έχει προκαλέσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου;



Απάντηση:

Με την πρώτη ματιά φαίνεται αυτοκτονία. Όπλο στο χέρι, σημείωμα αυτοκτονίας, κτλ. Κοιτώντας όμως πιο προσεχτικά μοιάζει με σκηνοθετημένη αυτοκτονία, δηλαδή δολοφονία! Το όπλο είναι στο δεξί χέρι, ενώ το στυλό στο σημείωμα αυτοκτονίας είναι ακουμπισμένο στα αριστερά, η λάμπα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά για να βλέπει (γράφοντας με το αριστερό) και κρατάει το τσιγάρο με το αριστερό. Η γυναίκα είναι αριστερόχειρας και της έβαλαν το όπλο στο δεξί. Επίσης, πρόσωπο στο παράθυρο το όπλο έπρεπε να έχει στο αριστερό χέρι για να μπορέσει να έχει κηλίδα στον τοίχο στα δεξιά της. Ακόμα, ο κάλυκας θα έπεφτε από αριστερά, όπως κοιτάμε την εικόνα. Τέλος, το τσιγάρο θα έπρεπε να της έχει πέσει από τα χέρια. Τα στοιχεία είναι πολλά και οδηγούν στον φόνο!

Περισσότεροι αστυνομικοί γρίφοι εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Δενείχα τόσο αναλυτική σκέψη... Και μόνο που ήταν μεβγαλμένα παππούστια και το σκαμπό αναποδογυρισμένο, σημαίνει οτι δεν σκόπευε να δώσει τέλος στην ζωή της, άρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου