18 εντυπωσιακές μπομπονιέρες βάφτισης που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


18 εντυπωσιακές μπομπονιέρες βάφτισης που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας
Αν, λοιπόν, πρόκειται μέσα στους επόμενους μήνες να βαπτίσετε το μωρό σας, πάρτε ιδέες και δημιουργήστε μόνοι σας τις πιο εντυπωσιακές και πρωτότυπες μπομπονιέρες!

Βασική ιδέα: Κουτάκι

Ένα απλό χάρτινο κουτάκι, κραφτ ή λευκό, το οποίο θα διακοσμήσετε με πολύχρωμες κορδέλες ή άλλα διακοσμητικά που θα κόψετε και θα ενώσετε μόνοι σας, μπορεί να μεταμορφωθεί σε λιτή μα πολύ κομψή μπομπονιέρα. Σε αυτήν δεν χρειάζεται να βάλετε πολλά κουφέτα, όμως μην ξεχάσετε να στρώσετε λίγο ρυζόχαρτο στον πάτο της για πιο «καθαρό» αποτέλεσμα.

Βασική ιδέα: Υφασμάτινο πουγκί

Μεταμορφώστε ένα απλό πουγκί από βαμβάκι ή λινάτσα σε ένα περίτεχνο τσαντάκι, διακοσμώντας το με κορδέλες, μανταλάκια ή ένα τύπωμα που θα επιλέξετε εσείς οι ίδιοι, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει το όνομα του παιδιού, μια καρδιά ή ό,τι άλλο θέλετε. Πώς θα το κάνετε αυτό; Πηγαίνοντας τα πουγκιά σας σε κάποιο μαγαζί που αναλαμβάνει εκτυπώσεις σε υφάσματα (θα βρείτε εύκολα με μια απλή αναζήτηση στο Google). Τα κουφέτα σας μπορείτε να τα τυλίξετε σε τούλι.

Bασική ιδέα: Τσαντάκι kraft

Aυτή κι αν είναι εύκολη και οικονομική ιδέα! Τα τσαντάκια kraft μοιάζουν με λευκό καμβά πάνω στον οποίον μπορείτε να κάνετε… θαύματα! Τυλίξτε τα με κορδέλες, κρεμάστε διακοσμητικά, στολίστε με λουλούδια (φρέσκα ή μη) και όμορφες ετικέτες… οι εναλλακτικές είναι αμέτρητες. Φαντασία και όρεξη να’χετε! Όσο για τα κουφέτα σας, μπορείτε να τα τυλίξετε σε τούλι ή ρυζόχαρτο.

Άλλες ιδέες…

Πεταλουδίτσες σε μανταλάκια


Θα χρειαστείτε ξύλινα μανταλάκια και να επιστρατεύσετε όλο το χαρτοκοπτικό σας ταλέντο. Με τα μανταλάκια μπορείτε να πιάσετε τούλινα πουγκιά, σε κάθε ένα εκ των οποίων θα έχετε βάλει από 3 κουφέτα.

Φωτο: timdiy.com

Γλαστρούλα με αρωματικό φυτό


Τυλίξτε ένα μικρό γλαστράκι σε λινάτσα, διακοσμήστε με μία όμορφη κορδελίτσα και σε αυτήν δέστε ένα μικρό τούλινο πουγκί με 3 κουφέτα.
φωτο: Precioussister.com

Μεταλλικά φαναράκια


Με κορδέλες και κουφέτα σε τούλι μετατρέψτε τα στην πιο πρακτική και πρωτότυπη καλοκαιρινή μπομπονιέρα!

Γυάλινο βαζάκι


Γεμίστε μικρά γυάλινα βαζάκια με κουφέτα, διακοσμήστε τα με κορδέλες και λίγο ύφασμα και ιδού μια άκρως κομψή μπομπονιέρα!

Χάρτινο χωνάκι


Μια κλασική πλέον ιδέα, στην οποία μπορείτε να πειραματιστείτε με κορδέλες και λουλούδια.

Μπλοκ ζωγραφικής με κηρομπογιές


Οι μικροί καλεσμένοι σας σίγουρα θα εκτιμήσουν αυτή την πρωτότυπη μπομπονιέρα, την οποία μάλιστα θα αξιοποιήσουν στο τραπέζι τη βάφτισης!


*Σημ. 1: Όλες οι εικόνες προέρχονται από το Pinterest.

*Σημ. 2: Πρώτες ύλες για τις μπομπονιέρες σας, είδη συσκευασίας και ραπτικής μπορείτε να αναζητήσετε στα καταστήματα NewmanΣοφρωνάςΚαλυβιώτηςΜπάρκας, καθώς στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, ανάμεσα στο Μοναστηράκι και στο Σύνταγμα, όπου υπάρχουν αμέτρητα μαγαζάκια με τέτοια υλικά, στα οποία θα πρέπει, όμως, να βρεθείτε πρωινές ώρες.
Περισσότερες κατασκευές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)