Χάστε γρήγορα 5 κιλά με αυτούς τους 5 τρόπους

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Μετά τις γιορτές, ώρα για αποτοξίνωση. Αν μάλιστα θέλετε να τη συνδυάσετε με την απώλεια μερικών κιλών, μη χάνετε λεπτό.

Ξεκινήστε ευθύς αμέσως, υιοθετώντας μερικές απλές συνήθειες, τις οποίες όμως πρέπει να τηρήσετε χωρίς να παρεκκλίνετε. Αν επικεντρωθείτε σε αυτή την προσπάθεια χωρίς να αγχωθείτε μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα μπορείτε χάσετε τα έξτρα κιλά που επιθυμείτε.
1.Ξεκινήστε τη μέρα σας με νερό και συνεχίστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
Μπορεί να έχετε ακούσει ότι θα πρέπει να πίνετε νερό για να χάσετε βάρος αλλά το έχετε εφαρμόσει; Ξεκινήστε τώρα! Πίνετε άφθονο νερό, σας ενυδατώνει και απομακρύνει τις τοξίνες.
2. Μη παραλείπετε την πρωτεΐνη από τη διατροφή σας
Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση πρωτεΐνης ειδικά στο πρωινό μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει το αίσθημα κορεσμού .Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τις μέρες που παραλείπετε το πρωινό, δεν μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε όλη την ημέρα; Η έλλειψη επαρκούς πρωτεΐνης μπορεί να φταίει.
3. Τρώτε λαχανικά
Τα πράσινα λαχανικά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και, φυσικά, είναι χαμηλά σε θερμίδες. Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες C, Ε και β-καροτένιο βοηθούν στη μείωση της αποθήκευσης λίπους με τον έλεγχο της ορμόνης ινσουλίνης .
4. Μην αποκλείετε τα καλά λιπαρά από τη διατροφή σας
Τα καλά λιπαρά είναι αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός μας, καθώς κάποια δεν μπορεί να τα συνθέσει μόνος του και έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί ευεργετούν μακροπρόθεσμα την καρδιά μας, μειώνοντας τη χοληστερίνη στο αίμα και κατ’ επέκταση τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων. Το ελαιόλαδο, τα αμύγδαλα, τα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, είναι σημαντικά για τον οργανισμό.
5. Ακούστε το σώμα σας
Το κλειδί για την απώλεια βάρους είναι να «ακούσετε» το σώμα σας.Τι σημαίνει αυτό; Ο,τι πολλές φορές τρώμε χωρίς να πεινάμε πραγματικά.
Μην παραλείπετε γεύματα για να μην καταφεύγετε σε σνακ που παχαίνουν.

Περισσότερα θέματα για το αδυνάτισμα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)