ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

17/4/17

5 λάθη που όλοι κάνουμε όταν πλενόμαστε
1. Πλένεστε με πολύ ζεστό νερό


Το καυτό νερό κάνει το δέρμα πιο ξηρό και «φολιδωτό». Δημιουργεί ευρυαγγείες λόγω της αγγειοδιαστολής που προκαλεί και αφυδατώνει. Δεν χρειάζεται να αποχαιρετίσετε για πάντα τα ζεστά, χαλαρωτικά ντουζ –απλώς, προσαρμόστε λιγάκι τη θερμοκρασία στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.


2. Κάνετε μπάνιο με τις ώρες


Όπως και το καυτό νερό, έτσι και τα μεγάλα σε διάρκεια ντουζ ξηραίνουν την επιδερμίδα, προκαλώντας έως και ερεθισμούς. Οι ειδικοί συστήνουν να μην παραμένουμε περισσότερο από 10-15 λεπτά στο ντουζ.


3. Χρησιμοποιείτε μεγάλες ποσότητες σαμπουάν και αφρόλουτρου


Είναι ωραία η πολλή σαπουνάδα, αλλά καταστρέφει τη φυσική λιπαρότητα του δέρματος και των μαλλιών, κάνοντάς τα πιο ξερά και άγρια.


4. Χρησιμοποιείτε παλιά ή βρεγμένα σφουγγάρια


Τα σφουγγάρια πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά, αφού το υγρό περιβάλλον του μπάνιου δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες ανάπτυξης εχθρικών για το δέρμα και των οργανισμό βακτηρίων. Προσπαθήστε να τα αφήνετε να στεγνώνουν μετά από κάθε χρήση και αντικαταστήστε τα κάθε 3 ή 4 εβδομάδες.


5. Δείχνετε… υπερβάλλοντα ζήλο όταν σκουπίζεστε


Δεν χρειάζεται να τρίβετε μανιωδώς το σώμα σας με την πετσέτα. Αντιθέτως, το σώμα σας θα είναι πολύ απαλότερο, αν σκουπιστείτε ελαφρά με μια αφράτη πετσέτα και εφαρμόσετε κρέμα σώματος σε νωπό δέρμα.

Περισσότερα χρήσιμα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger