Πασχαλινά bazaar 2017: Αγορές για καλό σκοπό

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Πασχαλινό Bazaar UNICEF
Πού και πότε: 4-5 Απριλίου, σταθμός μετρό Συντάγματος
Εδώ θα βρείτε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της UNICEF με κάρτες, λαμπάδες και δωράκι για να στηρίξετε το έργο της στην προστασία των παιδιών. 

Πασχαλινά Bazaars από το Χαμόγελο του Παιδιού 
Μέχρι και το τέλος των γιορτών, το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει πολλά bazaar ανά την Ελλάδα (σε πέντε σημεία της Αθήνας, σε πέντε στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες είκοσι πόλεις της Ελλάδας) για να αγοράσετε λαμπάδες, παιχνίδια και δωράκια σε προσιτές τιμές, που θα χαρίσουν χαμόγελα σε παιδιά τα οποία το έχουν ανάγκη. Δείτε όλα τα σημεία και τις ημερομηνίες των bazaar εδώ






Πασχαλιάτικο Bazaar από το Stray.gr
Πού και πότε: 8-9 Απριλίου, 10.00-20.00, στο Thission Lofts (Πειραιώς 123)
Οι εθελοντές του σωματείου περίθαλψης και προστασίας αδέσποτων ζώων μας προσκαλούν να αγοράσουμε λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, σοκολατένια αυγά, είδη για το σκύλο και τη γάτα σας, κοσμήματα με θέμα τα ζωάκια, χειροποίητα κεριά, σαπούνια, γλυκίσματα, ρούχα, μεταχειρισμένα αξεσουάρ, βιβλία και άλλα καλούδια. Θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σπιτικές γεύσεις. 

Πασχαλινό παζάρι του ΚΕΘΕΑ Διάβαση
Πού και πότε: 7 Απριλίου, 11.00-21.00 και 8 Απριλίου, 11.00-19.00, στη Στοά Κοραή, μετρό Πανεπιστήμιο
Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ Διάβαση οργανώνει το ετήσιο πασχαλινό bazaar του με λαμπάδες, χειροποίητα δώρα και γλυκά φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος για την συγκέντρωση εσόδων για τις ανάγκες του. 

Πασχαλινό Παζάρι Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος
Πού και πότε: Στον χώρο του ΙΕΚ Ακμή Πειραιά (Σωτήρος 1), 3-5 Απριλίου, 11.00-19.00
Μετά από ένα διήμερο bazaar στον χώρο του Ιδρύματος, το πασχαλινό παζάρι του Χατζηκυριάκειου θα φιλοξενηθεί για τρεις ημέρες, ως τις 5/4 στο ΙΕΚ Ακμή, με πασχαλινές κατασκευές και σοκολατένια αυγά από τους σπουδαστές παιδαγωγικής και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. 

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης από τη Γέφυρα Ζωής
Πού και πότε: Στο άλσος Μπαρουτάδικο, Ιερά οδός 290, Αιγάλεων, 5-8 Απριλίου, 11.00-20.00
Πρωτότυπες λαμπάδες, βιολογικά προϊόντα, γλυκά του κουταλιού, σπιτικές μαρμελάδες και άλλα καλούδια θα διατίθενται προς πώληση, για την στήριξη των παιδιών και νέων με αναπηρία, εθελοντών και φίλων της Γέφυρας Ζωής. 

Πασχαλινή Εορταγορά – Πόρτα Ανοιχτή
Πού και πότε: 5-6 Απριλίου, 10.00-19.00, Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη
Η Εταιρία Προστασίας Σπαστικών μας καλεί σε ένα διήμερο Bazaar όπου θα βρούμε χειροτεχνίες από τα εργαστήρια της εταιρίας, πασχαλινά δώρα, είδη σπιτιού, ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, παντοπωλείο και μια γωνιά του παιδιού. 





Πασχαλινό μπαζάρ της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας
Πού και πότε: 6 Απριλίου, 10.00-16.00, στο Φιλοζωικό κέντρο της Εταιρίας, Κορωπί
Πασχαλινές λαμπάδες, είδη σπιτιού, δώρα για όλη την οικογένεια, βιβλία, διακοσμητικά, καλλυντικά, όλα σε καλές τιμές θα διατίθενται στο μπαζάρ για τις ανάγκες της Φιλοζωικής Εταιρείας. Σημειώστε ότι την ίδια ημέρα θα λειτουργεί και το κτηνιατρικό τμήμα της Εταιρίας. 

Πασχαλινό Μπαζάρ του Φιλοζωικού Συλλόγους Νέας Φιλαδέλφειας
Πού και πότε: 8-9 Απριλίου, 10.00-20.00, στο ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152 και Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια)
Εδώ θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά είδη, μπλούζες του συλλόγου, καπέλα, βιβλία, διακοσμητικά, χειροποίητες κατασκευές και φυσικά είδη για τα κατοικίδιά σας. 

Πασχαλινό Bazaar από το Ξεblogάρισμα
Πού και πότε: 8-9 Απριλίου, 11.00-19.00, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Θησείο)
Στον όμορφο χώρο του κτιρίου του Συλλόγου Αρχαιολόγων, πλάι στον πεζόδρομο της Ερμού, το Ξεblogάρισμα διοργανώνει bazaar για την ενίσχυση των παιδιών ως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατούμενων στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Στο μπαζάρ θα βρείτε πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες και στολίδια, τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελα, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, πολλούς τίτλους βιβλίων, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης από δεύτερο χέρι, είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα, σε χαμηλές τιμές. Την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν αφηγήσεις λαϊκών παραμυθιών και μουσική παράσταση από τις 12.00 το μεσημέρι. Επίσης, θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά, καθώς και συγκομιδή ειδών πρώτης ανάγκης για τις φυλακές. 

Πασχαλινό παζάρι SCARS
Πού και πότε: 8-9 Απριλίου, 11.00-22.00, στον Πολιτιστικό χώρο Arthens (Αιόλου 77 και Ευριπίδου)
Το πασχαλινό παζάρι του SCARS (Second Chance Animal Rescue Society) μας καλεί στην καρδιά της Αθήνας για να αγοράσουμε ιδιαίτερες λαμπάδες, ανοιξιάτικες μπλούζες, κούπες, χαρούμενες τσάντες, χειροποίητα κοσμήματα, μπουκαλο-παίχνιδα για γάτες και σκύλους. Θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος αγορά, μπουφές με γλυκά και νηστίσιμα φαγητά χωρίς ζωικά προϊόντα, ενώ τα έσοδα θα βοηθήσουν την ομάδα δεύτερης ευκαιρίας για τα αδέσποτα της χώρας.


in2life.gr

Περισσότερα πασχαλινά θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)