Τεστ: Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κάθεστε αυτήν τη στιγμή για τον χαρακτήρα σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
1


Πολλοί από εμάς περνάμε την περισσότερη μέρα καθισμένοι, αφού αυτό απαιτούν οι περισσότερες δουλειές.

Βέβαια, ακόμα και αν δεν το απαιτεί η δουλειά μας, περνάμε πολλή ώρα καθισμένοι στον καναπέ, βλέποντας τηλεόραση ή κάνοντας δουλειές στον υπολογιστή.
Παρόλο που η καθιστική ζωή έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα μας.
Μάλιστα, ο τρόπος που καθόμαστε, μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας.
Η στάση που καθόμαστε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά μας
Laura Caseley
Παρόλο που μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, η θέση που κάθεστε αυτή την στιγμή, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη διάθεση και την προσωπικότητά σας.
Κάποιες θέσεις μπορεί να είναι επιθετικές, ενώ άλλες, ανασφαλείς ή ντροπαλές.
1.Οκλαδόν
Laura Caseley
Η θέση οκλαδόν, δείχνει ότι αισθάνεστε ανοιχτοί και ανέμελοι. Επίσης, δείχνει ότι είστε ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες και ευέλικτοι συναισθηματικά.
2.Ίσια με καλή στάση
Laura Caseley
Αυτή η στάση δείχνει αυτοπεποίθηση. Αν είναι η τυπική σας στάση, σημαίνει ότι είστε σίγουροι και αξιόπιστοι άνθρωποι και όλοι απευθύνονται σε εσάς για να τους παρηγορήσετε.
3.Πλαγιαστή
Laura Caseley
Αυτή η στάση, υποδηλώνει ότι είστε πολύ αναλυτικοί και παρατηρητικοί. Παρακολουθείτε μια κατάσταση χωρίς να εμπλέκεστε σε αυτή. Επίσης, λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων.
4.Διασταυρωμένοι αστράγαλοι
Laura Caseley
Αυτή η στάση, δηλώνει ότι είστε εκλεπτυσμένοι, αλλά και προσγειωμένοι. Επειδή αυτή η στάση είναι πολύ βασιλική, κάνετε και τους άλλους γύρω σας να αισθάνονται καλύτερα.
5.Μαζεμένα μπράτσα
Laura Caseley
Αυτή η στάση, υποδηλώνει ότι είστε ευαίσθητοι και αντιλαμβάνεστε το περιβάλλον σας. Επίσης, αυτή η θέση σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια.
6.Σταυρωμένα χέρια
Laura Caseley
Αυτή η στάση είναι σημάδι δύναμης, άμυνας και αυτοπεποίθησης. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο νιώθετε ότι προστατεύετε το σώμα σας από τον υπόλοιπο κόσμο.
7.Στο πλάι
Laura Caseley
Τα γόνατα στο πλάι, δείχνουν ότι είστε ένας εκλεπτυσμένος και πολύ περιποιητικός άνθρωπος. Επίσης, δείχνει ότι έχετε διάθεση για φλερτ.
8.Τα χέρια στους μηρούς
Laura Caseley
Αυτή η στάση, δηλώνει ότι είστε ντροπαλοί και αισθάνεστε ανασφαλείς. Επίσης, σημαίνει ότι είστε ταπεινοί και βρίσκεστε σε περισυλλογή.
9.Στα γόνατα
Laura Caseley
Επειδή αυτή δεν είναι μια εύκολη στάση, σημαίνει ότι αισθάνεστε δυνατοί και σίγουροι. Είστε γεννημένοι ηγέτες και πολύ καλοί στην επίλυση προβλημάτων.
10.Νεκρό κέντρο
Laura Caseley
Όταν κάθεστε στη μέση του καναπέ ή στο παγκάκι, σημαίνει ότι έχετε πολλή αυτοπεποίθηση. Είστε τολμηροί και κάνετε εύκολα φίλους.
11.Σταυροπόδι και χέρια που κινούνται
Laura Caseley
Αυτή η στάση, δηλώνει ότι είστε ένας πολύ οργανωμένος άνθρωπος. Κρατάτε πάντα τις υποσχέσεις σας και παραμένετε ψύχραιμοι, ακόμα και σε κρίσιμες καταστάσεις.
12.Τα χέρια διπλωμένα στους μηρούς
Laura Caseley
Αυτή η στάση, δηλώνει ότι είστε ήρεμοι και ευγενικοί. Δεν είστε πολύ εξωστρεφείς, αλλά είστε πολύ καλοί συνομιλητές και πιστοί φίλοι.
13.Τα χέρια σταυρωμένα στους μηρούς
Laura Caseley
Αυτή η στάση, δηλώνει ότι είστε ένας παθιασμένος και συναισθηματικός άνθρωπος. Είστε ζεστοί άνθρωποι, προσελκύετε τους άλλους εύκολα και σας αρέσει να τους κάνετε να γελούν.
Εσείς πώς κάθεστε;
Laura Caseley

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου