Τεστ: Με αυτή τη σπαζοκεφαλιά θα κολλήσεις άσχημα! Μπορείς να μετατρέψεις τον σταυρό σε τετράγωνο μετακινώντας μόνο 1 σπίρτο;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να «σπάζουν τα κεφάλια τους» με τους φίλους του για να λύσουν κάποιο γρίφο ή ένα παζλ. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, δείτε την φωτογραφία παραπάνω.
Η φωτογραφία δείχνει τέσσερα σπίρτα με τη μορφή ενός σταυρού και το παζλ ρωτά αν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τετράγωνο με τη μετακίνηση μόνο ενός. Προφανώς, εννέα στους δέκα ενήλικες δεν μπορούν να λύσουν αυτό το παζλ.
Αν συγκεντρωθείτε, θα βρείτε την απάντηση, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι τέσσερα σπίρτα που ήδη τα έχετε.
Η απάντηση είναι τόσο απλή που θα σας αναστατώσει!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στο επάνω μέρος και θα αποκαλύψετε το μυστικό.
Και στη μέση των σπίρτων είναι ένα μικρό τετράγωνο. Μιλάμε για μια απλή λύση!
Πολλές φορές, οι ενήλικες προσπαθούν πολύ σκληρά για να λύσουν ένα πρόβλημα και αντί να σκεφτούν απλές λύσεις, καταλήγουν σε συμπεράσματα και υποθέτουν ότι η απάντηση μπορεί να βρεθεί μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές. Και τότε συνειδητοποιούν ότι η απάντηση ήταν ακριβώς μπροστά τους. Αυτό μπορεί να ισχύει για τόσες πολλές περιπτώσεις στη ζωή. Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να είμαστε σε μια εγρήγορση για τα πάντα στη ζωή μας και παραλείπουμε τα απλά πράγματα.
Τα παιδιά είναι τόσο χαρούμενα επειδή είναι αθώα και εξακολουθούν να εκπλήσσονται από μικρά πράγματα, όπως η σκιά τους που τους ακολουθεί ή όταν βλέπουν ένα ουράνιο τόξο στον ουρανό. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ απλή αν της αφιερώσετε χρόνο και χρησιμοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας!
Εάν θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί αυτό το τέχνασμα, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο:


Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)