5 παραδεισένια καφέ για οικογένειες στην Αττική

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Κήπος: The garden café στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους

5 παραδεισένια καφέ για οικογένειες
Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη μέσα στην Αττική. Μετά την (πολύωρη- σας το εγγυόμαστε) βόλτα σας μέσα στα πολύχρωμα λουλούδια και τα εξωτικά δέντρα, μπορείτε να ξαποστάσετε στο Garden Café, το οποίο διοργανώνει και παιδικά πάρτι, σε περίπτωση που ψάχνετε έναν ξεχωριστό χώρο εκτός σπιτιού για τα γενέθλια του παιδιού. Φυσικά, όσο εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας μέσα στο πράσινο, τα παιδιά ανακαλύπτουν το παιχνίδι στη φύση- ακριβώς δίπλα σας.
*Φωτογραφία: Allyou.gr
Απλώς σας ενημερώνουμε, ότι το καφέ, όπως και ο κήπος, μένουν ανοιχτά στο κοινό καθημερινά από το πρωί μέχρι και τη Δύση του Ηλίου, δηλαδή περίπου μέχρι τις 8-8.30 μ.μ.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Διεύθυνση: Ιερά οδός 403, Χαϊδάρι.

Τηλέφωνο: 2105324792.

Magic garden στη Ραφήνα

Αξίζει τον κόπο να οδηγήσετε λίγη ώρα παραπάνω για να φτάσετε μέχρι την Ραφήνα. Εκεί, θα βρείτε το Magic Garden, ένα μαγαζί που τα συνδυάζει όλα. Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο καφέ του χώρου , στο οποίο θα απολαύσετε γλυκά, καφέ ή σπιτική λεμονάδα ή να επιλέξετε τα «Πευκάκια», έναν χώρο κάτω από πεύκα με τραπέζια πικ- νικ στα οποία θα χαρείτε τη φύση. Ακριβώς δίπλα τους υπάρχουν δύο κουκλοσπιτάκια αποκλειστικά για τα πιτσιρίκια- για να μην μείνουν κι αυτά παραπονεμένα! Στο τέλος, μία βόλτα στον χώρο του κτήματος, μέσα στο πράσινο και τα ζωάκια, επιβάλλεται.


Γι’ αυτή την Κυριακή, μάλιστα, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα βιωματικό εργαστήριο, στο οποίο θα φτιάξουν με τα χεράκια τους, τα δώρα για τη μαμά τους. Η είσοδος στον χώρο για τα παιδιά ανέρχεται στα 5 ευρώ. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, το εισιτήριο κοστίζει επιπλέον 5 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook.

Διεύθυνση: Ηλία Καραγιάννη 2-4, Ραφήνα.

Τηλέφωνο: 2294 023747

Υάδες καφέ στο Αττικό Άλσος 

*Φωτογραφία: in2life.gr
Αν είστε κάτοικοι Βορείων Προαστίων, μία βόλτα μέχρι το Γαλάτσι και το Αττικό Άλσος θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε μέσα στην πόλη. Εκεί (μέσα στο Άλσος), μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν πρωινό καφέ και να συνεχίσετε με νόστιμα σνακ ή κανονικό γεύμα στο Υάδες café- bar- restaurant. Διαθέτει και τραπεζάκια έξω για τους γονείς που θέλουν να έχουν οπτική επαφή με τα παιδιά τους ενώ παίζουν.
*Φωτογραφία: hamomilaki.files.wordpress.com
Διεύθυνση: Εντός Αττικού Άλσους.

Τηλέφωνο: 2106470936.

Θέα Δηλαβέρη στη Μεταμόρφωση

*Φωτογραφία: neolaia.gr
Για καφέ και παιχνίδι με εξαιρετική θέα, το καφέ Δηλαβέρη θα αφήσει ικανοποιημένους γονείς και παιδιά, αφού δίπλα στα τραπεζάκια υπάρχουν κούνιες και ελεύθερος χώρος για τρέξιμο (ακόμα και ποδήλατο) για τους μικρούς επισκέπτες. Το μαγαζί προσφέρει και φαγητό, ωστόσο φημίζεται ιδιαίτερα για τα γλυκά του.
Διεύθυνση: Λητούς και Κύμης, Μεταμόρφωση.

Τηλέφωνο: 2102837273.

O’ Canto pub στο Καλαμάκι

Μετά τον Πειραιά, το O’ Canto αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να εδραιωθεί και  στα Νότια Προάστια, σε έναν χώρο φιλικό για γονείς και παιδιά. Στην γεμάτη δέντρα αυλή του μαγαζιού, μπορείτε να δροσιστείτε με έναν κρύο καφέ ή τις βραδινές ώρες να δοκιμάσετε τις μπύρες (εξάλλου, pub είναι!) και τα cocktail του. Για τις μεγάλες πείνες, το μενού του θα σας συγκινήσει εξίσου!
Όσο για τα παιδιά, το παιχνίδι στον περιφραγμένο κήπο εγγυάται διασκέδαση αλλά και ασφάλεια. Ιδανικό για τους γονείς που δεν θέλουν να οδηγήσουν πολλή ώρα εκτός κέντρου για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 31, Καλαμάκι.

Τηλέφωνο: 2109831712.
Περισσότερα θέματα για έξοδο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)