ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

10/6/17

Τεστ: Επιλέξτε το πιο χαζό άτομο που βλέπετε στην εικόνα. Η απάντησή σας θα αποκαλύψει κάτι σημαντικό για την προσωπικότητά σας!
Σας παρουσιάζουμε ένα απλό τεστ: απλά επιλέξτε ποιος από αυτούς τους ανθρώπους θεωρείτε ότι είναι ο πιο ανόητος.

Απαντήσεις:

Αριθμός 1

Είστε ηγέτης, κατά πάσα πιθανότητα είστε εξωστρεφής. Ο περίγυρός σας πιστεύει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας, αλλά έχετε και τη φήμη του πεισματάρη και του δύσκολου ανθρώπου. Συχνά παίρνετε πολύ βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε.

Αριθμός 2

Αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η σοφία και η συναισθηματική σταθερότητα. Ωστόσο, μερικές φορές σας αρέσει να μεταθέτετε την ευθύνη στους άλλους. Είστε καλόκαρδος άνθρωπος, και μερικές φορές οι άλλοι μπαίνουν στον πειρασμό να σας εκμεταλλευτούν.

Αριθμός 3

Σας αρέσει να ονειρεύεστε, αλλά τα όνειρά σας είναι πολύ γενναία, και εσείς, πρέπει να σημειωθεί, ότι τα πραγματοποιείτε. Συχνά βρίσκετε τον εαυτό σας παρεξηγημένο, καθώς πολλές από τις απόψεις σας φαίνεται πολύ υπερβολικές.

Αριθμός 4

Είστε ηθικός άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα. Για όλα έχετε τη δική σας άποψη, και είστε έτοιμοι να πάτε ενάντια στο σύστημα. Αλλά να είστε προσεκτικοί: μη κάνετε ενέργειες εις δικό σας βάρος, μόνο και μόνο για να αποδείξετε κάτι στους άλλους.
Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger