Η δίαιτα με τα εύκολα φαγητά: Χάσε πέντε κιλά ακόμα κι αν δεν έχεις χρόνο να μαγειρέψεις

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Η δίαιτα της εβδομάδας είναι ιδανική για εσένα που το καλοκαίρι πας από τη δουλειά για μπάνιο, για καφέ ή για βόλτα. Ή είναι ιδανική για σένα που θες να αδυνατίσεις αλλά δεν έχεις και πολύ χρόνο να μαγειρέψεις. Εν ολίγοις είναι η τέλεια δίαιτα για όσες δεν προλαβαίνουν να κάνουν... δίαιτα. Αμέσως τώρα θα σου εξηγήσω πιο αναλυτικά τι εννοώ. Οι αποτυχίες σου στο αδυνάτισμα δεν βασίζονται μόνο στο ότι έτρωγες πολύ ή δεν πήγαινες συχνά στο γυμναστήριο. Οφείλονται κυρίως στα άστατα γεύματα ή αυτά που πολλές φορές έκανες skip γιατί δεν προλάβαινες να μαγειρέψεις ή στο γεγονός ότι δεν υπήρχε κάτι έτοιμο στην κατσαρόλα, οπότε έπαιρνες φαγητό από έξω.
Με τη δίαιτα της Διαιτολόγου - Διατροφολόγου, Τίνα Καραΐσκου, δεν ισχύει το ίδιο. Μπορείς να χάσεις πέντε κιλά με φαγητά που είναι πολύ εύκολα και γρήγορα. Δηλαδή αν ήσουν κολλητή μου, θα σου έλεγα ότι είναι από αυτά τα φαγητά που τα ρίχνεις στην κατσαρόλα και γίνονται μόνα τους. Κατανοητό;
Αφού λοιπόν πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία “Δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, άρα δεν μπορώ να κάνω δίαιτα”, ήρθε η ώρα να θέσουμε νέους στόχους και να χάσουμε αυτά τα κιλά που μας ταλαιπωρούν... πριν σαλπάρει το καράβι!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.
Περισσότερες δίαιτες εδώ.
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)