Survivor Superheroes: Αν οι παίκτες του survivor ήταν υπερήρωες

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Γράφει και μεταλλάσσει ο Βαγγέλης Χαντζής
Ποιος από τους παίκτες θα ήταν η ήρεμη δύναμη, από ποιον θα κινδύνευες να χάσεις το κεφάλι σου αν τον στραβοκοίταζες, ποιος είναι μονίμως χαρούμενος; Ποια θα ήταν τα χαρακτηριστικά των παικτών του Survivor αν ήταν ήρωες της Marvel και της DC. 
Ο Μισθοφόρος με το χιούμορ που σπάει κόκκαλα και την ικανότητα να γιατρεύεται μόνος του. Όπως τότε που ξαναέβαλε στη θέση του το γόνατό του μετά από έναν τραυματισμό.
Γρήγορος σαν αστραπή δεν τον προλαβαίνεις όταν ξεκινάει να τρέχει και να πετάει σπόντες στους αντιπάλους του. Που βέβαια στα Κυπριακά σημαίνουν κάτι άλλο οπότε όλα καλά.
Η Μαύρη Ευρυδίκη έχει τρομερές ικανότητες στο να σκοτώνει το ηθικό των αντιπάλων αλλά και των συμπαικτών της με τη χαρακτηριστική κραυγή «Αφήστε μεεεεεεεεε»
Ο Κώστας Ακουαμανάκης είναι φοβερός στο μαγείρεμα του σούσι και περνάει τη μέρα του δίπλα στο νερό για να το μετατρέψει σε αλάτι.
Η Σάρα Κουίν είναι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη σε σημείο παρεξήγησης. Πολλές φορές οι γύρω της θα νομίζουν ότι της έστριψε η βίδα αλλά φοβούνται να της το πούνε γιατί κρατάει ρόπαλο.
Ο Μπο Μπάνερ είναι ο πρώτος ήρωας που πήγε μεταλλαγμένος σε φουσκωτό τέρας και όσο περνάει ο καιρός ξαναπαίρνει την ανθρώπινη μορφή του.
Ο θεός Σπαλ δεν κάνει διακρίσεις. Θα σου την σφυρίξει με το σφυρί του αν του κουνηθείς.
Ο Κωνσταντίνος Βασούπερμαν είναι ο αγαθός χειροδύναμος γίγαντας με την αστοχία της Σάρας στις βολές να είναι ο κρυπτονίτης του.
Ο Μάνατζερ Χ μπορεί να είναι μονίμως τραυματίας αλλά έχει τη μοναδική ικανότητα στο να χειραγωγεί τους γύρω του με το μυαλό του.
Ο Racoon Τσανγκ μπορεί να μη σου γεμίζει το μάτι αλλά αν αναφερθεί το όνομα Ελισάβετ γύρω του μπορεί να ξεπαστρέψει ολόκληρο στρατό.
Η Γουόντερ Κολιδά έχει τόση δυναμικότητα όσο και σεξ απίλ. Μπορεί να φωτογραφηθεί με ευκολία ακόμα και με σπασμένα πλευρά λόγω της εκπαίδευσής της από Αμαζόνες.
Ο Κάπτεν Ντάνος είναι έτοιμος να υπερασπιστεί όποιον αμφισβητήσει τις αρχές Πατρις, Θρησκεία, Ανταλλαγή αγαθών για επιβίωση.
Η Λάουρογκ είναι η υπερηρωίδα του νησιού που με το που σε ακουμπάει χάνεις τις δυνάμεις σου. Ίσως γιατί δεν τρως εξαιτίας των φόβων της.
Περισσότερα αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)